Witamy na HTC Forum - HtcClub.pl
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: blokada

  1. #1
    Junior Member
    Dołączył
    13.05.2012
    Posty
    4
    Słuchawka
    hd2

    blokada

    Instalowałem certyfikat do eduroma. Pojawił się komunikat że muszę to jakość zabezpieczyć miałem do wyboru: pin, hasło i coś tam. Nie pamiętam co wybrałem, ale wpisałem 1234 i teraz za każdym razem jak włączę ekran muszę to dziadostwo wpisywać. Przeszukałem całe ustawienia i nie mogę tego wyłączyć. Mam android nexus 4.1

  2. #2
    Senior Member [Sr Member]
    Dołączył
    26.08.2011
    Skąd
    Grójec
    Posty
    1,355
    Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    MeeGo 1.2 Harmattan PR1.3
    Radio
    Grające x)

    Odp: blokada

    Reinstaluj rom- jednak sama opcja jest w lokalizacji Ustawienia->zabespieczenia/blokada-> rodzaj blokady-> brak

  3. #3
    Junior Member
    Dołączył
    13.05.2012
    Posty
    4
    Słuchawka
    hd2

    Odp: blokada

    U mnie to jest w ekran blokady-> zabezpieczenia ekranu. Niestety nie widzę możliwości wyłączenia tego... Przez ta pierdołę nie chce mi się wgrywać od nowa romu

    zabezpieczenia ekranu------------
    blokada ekranu(mogę jedynie ustawić nowy pin)
    blokuj automatycznie(maksymalnie mogę opóźnić do 30min)
    blokada przyciskiem zasilnia
    wibracje przy dotknięciu(???)
    pokaż widżety przed odblokowaniem
    dodatkowe ustawienia---------------
    przcisk menu
    szybkie blokowanie

    ---------- Dodano 20:54 ----------

    no lock pomaga

    ---------- Dodano 20:59 ----------

    Nie do końca działa. Macie pomysł?

  4. #4
    Senior Member [Sr Member]
    Dołączył
    26.08.2011
    Skąd
    Grójec
    Posty
    1,355
    Słuchawka
    Nokia N9 16 GB
    Rom
    MeeGo 1.2 Harmattan PR1.3
    Radio
    Grające x)

    Odp: blokada

    Wgraj Rom ale nie rób Wipe- Blokada zniknie a aplikacje i konta zostaną nienaruszone

  5. #5
    Senior Member [Sr Member]
    Dołączył
    13.07.2011
    Skąd
    Świetokrzyskie
    Posty
    398
    Słuchawka
    HTC Hero
    Rom
    Android 2.1 Sense

    Odp: blokada

    Nie zniknie bez wipe'a bo takie ustawienia nie zmieniają nic w samym systemie.

  6. #6
    Senior Member [Sr Member]
    Dołączył
    24.11.2010
    Skąd
    Katowice
    Posty
    772
    Słuchawka
    HTC EVO 3D

    Odp: blokada

    U mnie działa jak zaznacze w wyżej wymienionych ustawieniach brak, inne wyjście to też usunięcie siesi edurom. Następnym razem jak zapyta się o ustawienie tego pinu, hasła itd. po prostu cofnij do poprzedniego ekranu, sieć będzie zapamiętana i nie będzie trzeba nic podawać a także już więcej nie będzie się upominać, sprawdzone przeze mnie na sieci edurom polibuda gliwice
    Zanim zadasz pytanie: BEST HD 2 Android: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897191

  7. #7
    Senior Member [Sr Member]
    Dołączył
    24.11.2010
    Skąd
    Katowice
    Posty
    772
    Słuchawka
    HTC EVO 3D
    Mały update wchodzisz w ustawienia>zabezpieczenia>blokada ekranu i zaznaczam brak, i koniec z pytaniem o haslo

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2


 

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Back to top