No więc skończyło się ostatecznie na CleanEX Ultra.
Manila wyłączona plus PocketShield, PhonEx i ThumbCal w polskich wersjach.
Wszystko hula. Totalny minimalizm
Polecam i pozdrawiam szefa kuchni.
bl3ss,
Jimmy
No więc skończyło się ostatecznie na CleanEX Ultra.
Manila wyłączona plus PocketShield, PhonEx i ThumbCal w polskich wersjach.
Wszystko hula. Totalny minimalizm
Polecam i pozdrawiam szefa kuchni.
bl3ss,
Jimmy
Dziękuję za korzystanie z mojego wypieku. Sam osobiście jestem zwolennikiem wypieków jak najbardziej zbliżonych do stockowego romu. Nie lubię dodatków typu CHT i inne.
ponieważ mój telefon to narzędzie pracy, po przeczytaniu jak wiele osób miało problemy długo - kilka miesięcy przymierzałem się do tego aby zmienić rom. teraz już jestem po i z ulgą przyznaje się ze nie taki diabeł straszny, uf. cieszę się sprawnym rom'ikiem - dzieki Ci Arturze. i dziękuje Smogg'owi, że pomógł mi przy archiwizacji danych.
Wszystko gra i buczy . Dzieki
Cieszę się że jesteś zadowolony z mojego wypieku. Pozdro ArturN
Cześć Artur!
Jest jedna sprawa. Choć ROM jest świetny, jest PL (co mi najbardziej pasuje) i dość szybki,lecz jest jeden mankament. Na ekranie odblokowania jest godzina i data, no i tu jest pies pogrzebany. W dacie zamiast "paź" jest "pa[]". Jest to z deka denerwujące, czy jest na to jakiś sposób?
P.S Czy jest w planach jakiś nowy wypiek pod Windows Mobile, choć mam zamair przesiąść się na WP7 lub Androida to jeszcze bym pozostał przy starym dobrym WM
Uhm... ArturN przesiadł się na iPhone, a z tego co się nie mylę HD2 oddał bratu...
[Nie będę tutaj hejtował - iPhone to też dobry telefon.]
Jednak gdyby rzesze fanów poprosiły by go o nowy wypiek...
Mogę być pierwszym, w sumie to był najlepszy WM, jakiego miałem...
Don't worry, don't cry - get bike and fly!
Dartmoor Hornet 2012 16' coming soon!
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
I wróciłbyś?
Może brat Artura skorzysta z wiedzy, doświadczenia i kuchenki naszego kucharza?
OMGWTFLMFAO http://smogg.republika.pl/killme.gif
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Od siebie dodałbym jeszcze używanie Caps Locka...
Punctuation is the difference between helping your uncle, Jack, off his horse, and helping your uncle jack off his horse.
"Wgl" to skrót używany przez tych, którzy nie wiedzą jak prawidłowo napisać "w ogóle".
@Smogg, jeśli ta edycja by fajnie działała, miała jakieś miłe ciekawostki, skusiłbym się na przetestowanie. I tak bym później wrócił na Androida PRJ, mojego niezawodnego druha, ale bym przetestował
A co do jego brata? W nim nadzieja ^,^
Widelce, hamulce, supporty, korby, piasty, dampery, ramy, obręcze, szerokie kierownice... - witamy w moim świecie.
Namawiałem go, ale w HD2 ma on zainstalowany NAND Android i nie zamierza wracać do WM. Zresztą robienie nowych wypieków mija się już chyba z celem ponieważ nie wychodzą nowe buildy windowsa i manili (system jest na "wygaszeniu", wyparty naturalnie przez androida i wp7).
[OT On]
Mhm... Może byś go tak namówił na robienie dystrybucji Androida?
Czekam na coś w stylu PRJ, tyle że z wywalonymi aplikacjami pokroju Flickr, Friend Stream, Facebook etc...
No i gdyby jeszcze była wyższa wersja androida... miód
[OT Off]