Odp: Problem sam się załącza
W MagLDR jest możliwość wyłączenia automatycznego włączania się menu, wtedy system powinien sam się ładować... Może to coś pomoże. Chociaż raczej nie specjalnie... Spróbuj ewentualnie wgrać stockowy 1.66 z karty usuwający opcjonalne bootloadery. Jeśli to nie pomoże, zanieś do serwisu ponownie i wyjaśnij problem :)
Link do romu 1,66:
Kod:
http://hd2blog.pl/download/3mel7u9gj0t5.html
Bardzo możliwe że uszkodził taśmę od klawiatur. Telefon zachowuje się tak jakby stale była wciśnięta czerwona słuchawka.
No niestety do dzis dnia nic nie zrobilem ;/ komputer nie wykrywa telefonu a jak próbuję z karty wgrać to tez sie nie da wyskakuje "SD karnel open failed"
Bo mówione było, żebyś spróbował wgrać Windowsa Mobile 6.5 1.66, do którego nawet Szakuś Ci link podał... :D
Próbowałem i też nie szło ;/
WM nie flashujesz w MAGLDR. A SD kernel open failed to komunikat MAGLDR, który ładuje się po przejściu przez moment, w którym mogłeś wejść do bootloadera (Power + Volume down).
Tylko że mi się za każdym razem ładuje MAGLDR i jak daje reset czy powerdown (nie wylacza mi tel tylko tez go resetuje) trzymam ten Vol down i Power i nie wyskakuje bootloader przy uruchamianiu;/