Odp: Sense 4.0 Nadchodzi..
Ja jestem ciekaw czy wyeliminują błędy z którymi boryka się port na sensacje np. bt czy tethering.
Cytat:
Zamieszczone przez
Szakus
Ciekawe czy faktycznie będzie tak dobrze z wydajnością, dobrze że nie ma już tej tragicznej karuzeli :)
Tapnięte z Htc EVO 3D
Mam zupełnie odmienne zdanie na ten temat. Zapętlenie pulpitów Sense było dla mnie czymś wygodnym.
@Chicken: link @ XDA nie działa: xda-developers :(
Czego mi brakuje w Sense 4 względem jego wcześniejszej wersji?
1. Ostatnio używanych aplikacji po rozsunięciu górnej belki (przycisk multitaskingu to jakieś koszmarne nieporozumienie),
2. Szybki dostęp po rozsunięciu górnej belki (niby jest ikona ustawień i w zasadzie kliknięć tyle samo... ale jako karta wyglądało to lepiej),
3. Karuzeli :E
4. Brak HTC Reader :( Najprzyjemniejszy czytnik ebooków @ epub z jakim miałem okazję spotkać się na telefonie.
5. Brak widgetu baterii HTC (w Sensacji na ROMie z Sense 3.0 był bardzo przyjemny widget z HTC Hub, teraz już go nie ma :().
6. Dolna belka w Sense 3.5 była super. Częściowo transparentne guziki, duży guzik "telefon".. jakoś było to bardziej w moim stylu - jedynie mogłaby zawitać tam możliwość jakiejś modyfikacji skrótu "personalizuj" (nie oszukujmy się, jak często się w to klikało i jak wiele razy przez przypadek?).
Chickenowi ucięło link, poprawiłem :)
Cytat:
Ja jestem ciekaw czy wyeliminują błędy z którymi boryka się port na sensacje np. bt czy tethering.
Pewnie szybko to nie nastąpi, zwłaszcza że w Sense 3.5 dalej nie ma Tetheringu (chociaż w ostatnich dniach chyba coś drgnęło).
Próbują ogarnąć Wi-Fi, nie ma co się zbytnio rozwodzić.. to będzie wersja beta a nie Final.. z czasem dojdą do końca ale puki co niech to mi dadzą w łapki ^^