Odp: HTC HD2 stracił dotyk
jak dla mnie to zostaje ci tylko serwis
Tylko jak to zrobić gdy mam wgrany nieoryginalny soft??
A nie możesz wgrać oryginalnego i odinstalować hspl? Do tego potrzebne jest tylko podłączenie pod kompa ;P
Pewnie mogę ale potrzebuję kogoś kto mi podpowie krok po kroku jak to zrobić
Chętnych zapraszam na GG bardzo mi zależy aby mój HTC był jak najszybciej sprawny
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i za linki ale mimo wszystko może znajdzie się ktoś kto przez GG poprowadzi mnie przez ten proces?? Wiecie mam teraz stresa w związku z tym że telefon przestał poprawnie działać i boje się że mogę go jeszcze bardziej i bezpowrotnie uwalić
Trochę tego nie rozumiem :) wgrałeś nieoryginalny soft (pod tym pojęciem rozumiem custom rom... bo jeśli masz na myśli "pirackie oprogramowanie" to zwykły HR załatwia sprawę* :P), a masz obawy przed wykonaniem tej samej czynności bazując na LEOIMG.nbh od htc? :)
* Nie doczytałem że masz wgrany inny rom... choć i tutaj nie powiedziałeś jaki to - jeśli to rom od HTC (a nie custom) to serwis powinien to przyjąć bez żadnych 'scen'.
Mam podobny problem, który zauważyłem w święta... Jadąc samochodem dzwonił do mnie kumpel i nie mając zestawu słuchawkowego przy sobie postanowiłem wlączyć głośnik, lecz ekran nie odpowiadał. Sprawdziłem i podczas polączenia ekran nie reaguje na nic np. na włączenie głośnika czy wylaczenie mikrofonu. Czy ktoś coś wie jak się z tym uporać?