Witam mam problem z moim hd2 gdyż nie chce on zainstalować mi androida.Szukam pomocy w kwestii poradnika lub pomocy metodą łopatologiczną jak to zrobić.Ewentualnie mogę wysłać tel i zapłacić za wrzucenie andka zamiast wm.6.5.
Z góry dzięki za pomoc
Wersja do druku
Witam mam problem z moim hd2 gdyż nie chce on zainstalować mi androida.Szukam pomocy w kwestii poradnika lub pomocy metodą łopatologiczną jak to zrobić.Ewentualnie mogę wysłać tel i zapłacić za wrzucenie andka zamiast wm.6.5.
Z góry dzięki za pomoc
http://htcclub.pl/55-android-nand-q/...-androida.html
Jak jesteś z okolic Kielc to mógłbym Ci wgrać.
Polecał bym wgranie samemu CyanogenMod9 Nghtly- chodzi wszystko oraz naturalnie płynność pierwszej klasy, poradnik jest mojej produkcji i wszystko masz elegancko wyłożone ;)
dzięki wielkie i mam pytanie czy są jakieś różnice w płytach głównych?? bo ponoć mam jedna z pierwszych i lipa jest
---------- Dodano 16:05 ----------
jestem z krk ale jak chcesz to mogę Ci wysłać tel tylko chodzi czy wgrasz zamiast Windowsa do pamięci tel czy startujący z karty pamięci?
Gdybyś mieszkał w pobliżu to wtedy mógłbym Ci wgrać, nie chcę się bawić w wysyłki :P
a jak długo by Ci zajęło wgranie go?? bo jak coś to do Kielc mogę się przejechać.Bo byłem u kolegi i on mi powiedział ze nie da się wrzucić andka na mojego htc.Nie wiem czy to prawda.Jest jakaś różnica z płytami głównymi?? bo moja to ponoć jakaś tysiączka :(
Nie ma żadnej różnicy, na każde HTC HD2 da się wgrać andka...
Kolega pewnie taki specjalista jak z Komorowskiego prawdziwy prezydent... w sumie HD2 nie dostał nigdy oficjalnie Androida ale da się to wgrac moim poradnikiem który podał kolega wyżej- zrób jak pisze i zrobisz ;)
Dzięki wielkie jak uda mi się zrobić to dam znać :)
Witam ponownie jest lipa bo nie chce mi się skomunikować jeżeli ktoś był by mi w stanie pomóc za pomocą zdalnego ekranu to był bym wdzięczny.I chyba zapomniałem o najważniejszym ten mój kolega wrzucił WP7.Jak tego gó.... się pozbyć?By móc się cieszysz andkiem.Zapomniałem telefon jest nie z polskiej produkcji, jest UK. Błagam o każdą pomoc.