Czy opłacało mi się kupić
Witam,
Dziś zakupiłem DHD z aukcji DESIRE HD ideał, gwarancja,komplet+gratisy, WAW (2751085600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. powiedźcie mi czy się opłacało i czy wiecie może co zostało wymienione w serwisie patrząc na tą kartkę w galerii bo te części mi nic nie mówią bo się nie znam. Z tego co się dowiedziałem to w tel źle działał przycisk przygłaszania i tylna klapka obudowy miała luzy i to zostało wymienione.
Dzięki za odp
Odp: Czy opłacało mi się kupić
No właśnie tylko wiek telefonu to już ponad 1.5 roku czy z biegiem czasu coś się w nim zużywa w sensie dotyk ? Bo obudowa wiadomo ale coś jeszcze? Żeby nie było, że go odbiorę i będę miał z nim problemy :)
Z tego co widać po zdjęciu, to nawet obudowa została praktycznie cała wymieniona...
Po rozmowie ze sprzedawcą telefon trafił na gwarancję dlatego, że nie słabo działał przycisk głośności telefonu oraz klapka czy coś (nie zrozumiałem do końca) było dość luźno. Wszystko zostało naprawione i wgrane nowe oprogramowanie. Czyli z wyglądu praktycznie nowy telefon tylko ciekawe jak środek :)