Pomoc przy instalce andka
witam, mam hd2 z windowsem 6.5 i bez pl menu. i chce wgrac androida tylko nie wiem. czytalem te poradniki, ale nadal nie wiem dokladnie co i jak. Tzn jakos dal bym rade, tylko nie wiem dokladnie co musze miec aby go wgrac. Pisze tam o jakichs romach, nie ktorzy musza go whrywac niektorzy nie, i teraz ja nie wiem czy musze wgrywac roma a jak tak to jakiego, nastepne to jakies radio :confused: tylko nie wiem w ogole co to jest. najlepiej jak by mi ktos podeslal linki do tych wszystkich potrzebnych romów, radia, i w ogole androida itp. i program jakim to wszystko wgrac. W tych poradnikach jest tak jakos opisane ze nie rozumiem, te słówka itp ;] z gory dzieki
Odp: Pomoc przy instalce andka
gdybym sobie poradzil z tym poradnikiem to bym nie pytal.... zreszta. Poszukam pomocy gdzie indziej
moze byc o duzo prosciej ;]]]] w kilku zdaniach co pobrac i jak zainstalowac. dokladnie 6 punktow i sobie poradzilem. a nie Twoja nie przejzysta rozpiska na cala strone
widzisz, jak ja nawet nie wiem co to jest to CLK. dlatego pisalem ze nie rozumie tego Twojego poradnika, bo nie siedze w tej dziedzinie i nie znam tych pojęc tj. clk, rom, radio itp.... dlatego chodzilo mi o mniej wiecej krotszy ale bardziej z normalnymi pojeciami. Inna osoba mi jakos wytlumaczyla i jest git.
Cytat:
Zamieszczone przez
marcinek118
widzisz, jak ja nawet nie wiem co to jest to CLK. dlatego pisalem ze nie rozumie tego Twojego poradnika, bo nie siedze w tej dziedzinie i nie znam tych pojęc tj. clk, rom, radio itp.... dlatego chodzilo mi o mniej wiecej krotszy ale bardziej z normalnymi pojeciami. Inna osoba mi jakos wytlumaczyla i jest git.
Nie masz pojęcia co to ROM, CLK i tym podobne a wgrywasz sobie gotowany soft? Super :ok:
A później płacz na forum że coś się zjeb... bo się najpierw poczytać nie chce trochę teorii.
Uwielbiam takich cwanaiczków którym wszystko trzeba "najlepiej przez skype'a" dokładnie wyłuszczać.
Totalna ignorancja
Otóż to, naucz się jak każdy kto tu był, jest nie jedna wikipedia XDA która wsio tłumaczy- poczytaj i się bierz bo za każdym razem nie będę ci tłumaczyć ;) dostałeś poradnik- masz używaj, nie rozumiesz? Google It