Nie można otworzyć pliku ... albo nie został on podpisany przy użyciu .. SOLVED
wersja ROM 3.14.479.2
wersja Radia 2.15.50.14
na karte SD 16 GB instaluje (wgrywam) androida obecnie - MDJ_FroYo_HD_v._4.6_MDJ_S78.0
po uruchomieniu pliku CLRCAD.exe a następnie haret.exe wszystko ładnie się odpala i działa po wyłączeniu telefonu (przejściu na WM) odpala się WM wszystko prawidłowo lecz gdy próbuje uruchomić jakikolwiek program który zainstalowałem w urządzeniu nie na karcie SD np. : CorePlayer, Auto Mapa, itp otrzymuje komunikat :
Nie można otworzyć pliku "..." albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można znaleźć jednego z jego składników. Jeśli problem występuje nadal, spróbuj ponownie zainstalować lub przywrócić ten plik
programów nie można zainstalować ponownie WM wywala komunikat :
instalacja nie powiodła się
Bardzo proszę o pomoc
Odp: Nie można otworzyć pliku ... albo nie został on podpisany przy użyciu ......
Cytat:
Nie można otworzyć pliku "..." albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można znaleźć jednego z jego składników. Jeśli problem występuje nadal, spróbuj ponownie zainstalować lub przywrócić ten plik
bo instalowałeś je na karcie i prawdopodobnie coś z nią się dzieje, ja bym na początek ją sformatował FAT32
Odp: Nie można otworzyć pliku ... albo nie został on podpisany przy użyciu ......
właśnie nie CorePlayer został zainstalownay w urządzeniu jedynie Auto mapa jest na karcie co prawda wszystkie programy instalowałem z karty za pomocą plików .cab
a odpalasz je ze startu czy szybkimi linkami?
sprawdziłem i ten sam objaw jest czy odpalam z linka czy ze startu dodam, że prubowałem z innymi Androidami i jest to samo po przejsciu na WM, zrobilem też Hardreset ale nie pomogło
Niepokoi mnie najbardziej to że nie możesz nic zainstalować :/ Przy instalacji od razu wywala błąd czy po wybraniu lokalizacji?
odrazu wywala, uscislajac po HR można wszystko instalować ale jak odpale Andka to znowu ten sam problem, wyjecie karty nic nie daje
Bardzo dziwne, bo Andek nie ingeruje w pliki WM ale już skoro tak piszesz to spytam czy próbowałeś zmienić dystrybucję na inną, czy tylko tą odpalałeś?
Tak prubowałem innych dystrybucji i jest to samo ale chyba już wiem w czym problem sprawdze to dokładnie i napisze
U mojego szefa na stockowym romie też był taki problem, zmieniłem mu na blackSideDown i jest ok :)