Kalendarz - powiadomienie o urodzinach.
Witam,
Zsynchronizowałem swojego HD2 z facebookiem i mi się pojawiła data urodzin, domyśliłem się, że nie będą wyskakiwały powiadomienia o nich, więc dodałem jeszcze daty urodzin ręcznie, ale nadal nie wyskakują powiadomienia. Czy ktoś wie czy da rady zrobić powiadomienia (dźwiękowe) o urodzinach innym sposobem niż wpisywanie każdych urodzin do kalendarza jako nowy termin ?
Pozdrawiam,
kubiba
Odp: Kalendarz - powiadomienie o urodzinach.
jak to zsynchronizowałęś? Bo mi się nic nie wyświetla z facebooka, tylko na androidzie tak mam
Nie własnie mi się tez nie wyswietla. Normalnie z facebookiem kontakty zsynchronizowalem.
kubiba
U mnie na romie BlackSide od Elmina po skojarzeniu kontaktu z facebookiem wyskakują powiadomienia o urodzinach, nie musiałem ich wpisywać oddzielnie do kalendarza :)
A ja wpisałem daty do konkretnych kontaktów i dzień wcześniej też mam info, że powinienem pamiętać :-)
U mnie powiadamia o urodzinach. Domyślam się żę to sprawa romu. W kuchni kucharze dodają aplikację HTC Birthday 1.2. Pewnie Twój rom tego nie zawiera. Romy Elmina, Bysia i moje zawierają tą aplikację.
Ja mam oyginalnego Roma. Też dodałem daty i mi nie "dzwoni".
Cytat:
Ja mam oyginalnego Roma. Też dodałem daty i mi nie "dzwoni".
Czytaj post wyżej a będziesz wiedział czemu nie dzwoni!
doinstaluj to, w opcjach ustawiasz język PL:
Kod:
http://olafkatzer.de/ManilaBirthday_2/ManilaBirthday_2.CAB
Dzięki wielkie. Ta aplikacja działa w tle ? Nie muszę jej włączać przy każdym włączeniu telefonu ?