Swype PL ? rewelacyjna klawiatura
Swype PL ? rewelacyjna klawiatura
Swype jest nowością w pisaniu na urządzeniach z ekranami dotykowymi. Pisanie polega na przeciąganiu paclem bez odrywania po ekranie. Bardzo intuicyjnie program dobiera słownictwo. Posiada dużą tolerancję popełniania błędów. Na dzień dzisiejszy jest najszybszą formą pisania na nasz telefon. Program wyciągnięty z Galaxy S i przerobiony i dostosowany na Windows Mobile. Działa poprawnie na romach z ?belką START? u góry. POLECAM ;)
źródło:hd2blog Autor: ArturN
Kod:
http://hd2blog.pl/download/swype-pl-3-19-20-20-6343-wjtk-cab-0021f54ol03p
Odp: Swype PL ? rewelacyjna klawiatura
zainstalowałem i niedziała :P
Jaki masz rom z belką do góry czy na dole?? I jak nie działa jakiś błąd wyskakuje szczegóły ;)
u mnie działa ale wole zwykłą ;)
Mi przypadła do gustu niektórzy wolą standardową a inni tą.
No jak dla mnie super faktycznie przyjemnie się pisze :)
Problem z dublem naprawiony. Małe niedopatrzenie. Kopiowałem z blogu hurtem moje wpisy i nie pomyślałem że ktoś może skopiować wpis na "żywca" - tyle. Jako że powstał dubel skasowałem swój aby nie siać zamieszania ;) Nie mam nic przeciwko kopiowaniu moich wpisów (jak zasugerował Szakus), ale proszę chociaż dopisać kto jest autorem.
Już mam swypa i wszystkim proponuje zainstalowanie. piszę się lepiej niż na oryginalnym z hd2.
dodam tylko że w romach z belką na dole zasłania trochę pasek ale to dla mnie nie jest problemem