Witam,
Korzystam ze standardowej przeglądarki HD2.
Jaka Waszym zdaniem jest najlepsza przeglądarka ?
Pozdrawiam,
kubiba
Wersja do druku
Witam,
Korzystam ze standardowej przeglądarki HD2.
Jaka Waszym zdaniem jest najlepsza przeglądarka ?
Pozdrawiam,
kubiba
Najlepsza przeglądarka mobile z jaką miałem do czynienia to google chrome w Android 2.3
Pierwsza przeglądarka, w której strony wyglądają poprawnie i przede wszystkim normalnie funkcjonują strony z flashem.
Polecam wgrać sobie Andka na kartę SD i jeśli w ogóle się nie przesiadziesz na ten system to do dłuższego serfowania w necie polecem działać z Androidem
Co WM to Opera jest bardzo dobra, ale niestety jej najnowsza wersja 10 nie działa z Sense, ale i tak jest niezła. IE to jest wg mnie najgorsza mobilna przeglądarka (zresztą tak samo jak na pc). Niestety Skyfire nie działa w Europie.
Ja tam używam standardowej - Opera 10 i zasadniczo jestem zadowolony. Obsługa flasha jest mi do szczęścia niepotrzebna... a kilka chwil zabawy z przeglądarkami obsługującymi flasha powodowało u mnie jednak podniesienie poziomu kortyzolu, w momencie, w którym nawet na telefonie wyskakują mi reklamy ^_^
@gRRuby: Zaintrygował mnie ten fragment:
[quote author=gRRuby link=topic=434.msg2963#msg2963 date=1296003575]
(...) Co WM to Opera jest bardzo dobra, ale niestety jej najnowsza wersja 10 nie działa z Sense, ale i tak jest niezła. (...)
[/quote]
Bo szczerze mówiąc - nie mam pojęcia o co chodzi :-)
Czy mógłbyś rozwinąć swoją myśl?
Też nie do końca rozumie bo używam 10 ;]
Źle napisał pewnie o Skyfire mu chodzi :D
O Skyfire napisał trochę dalej - że nie działa w Europie... więc naprawdę, nadal jestem ciekawy o co chodzi :-)
Napisał co na pisał :)
U mnie Opera 10 nie obsługuje Flasha, mam włączona opcje plug-in, ale Flasha nie ma. W O10 multituch nie działa - to miałem na mysli pisząc, że nie działa Sense. W Operze Flash jest odsługiwany połowicznie. Wyświetlają wam się filmy vimeo, yt czy animacje osadzone na stronach? Mi nie. Jedynie w Androidowej przeglądarce wszystko dział jak powinno.
No niestety na wm flasha obsługuje skyfire (obecnie u nas niedostępny) oraz uZard web, co do opery to chyba wszystko działa jak powinno bo taki program a nie wina sense ;]
Można jeszcze zastosować zooomera, albo zainstalować Operę 9.7 - o ile dobrze pamiętam, ona obsługuje multitouch (albo, żeby być poprawnym marketingowo: htc pinch). ;) BsBTweaks chyba też może dodać opcje znane z zooomera do Opery 10... ale efekt tych zoomów nie jest zbyt imponujący ;)
Chodzi mi o przeglądarkę na WM. Korzystam ze standardowej Opery, która była na telefonie. Gdybym chciał Androida to bym sobie kupił Desire HD, a chciałem WM, więc chodzi mi o przeglądarkę na ten system. I chcę, żeby miała multitoucha, a nie chce wgrywać tego zoomera, bo mi się nie podoba. Uważacie, że Opera 9.7 jest dobra ? Możecie podać linka do niej ?