Odp: Brak wolnego miejsca
To instaluj na karcie pamięci. Ja na karcie instaluje 99% softu.
pozostaje ci odinstalować, ręcznie pousuwać niepotrzebne rzeczy, i instalować na karcie jak kolega wyżej już zauważył, jeżeli masz stockowego roma to jak dobrze pamiętam po wyczyszczeniu niepotrzebnych rzeczy na świeżej windzie powinieneś mieć koło 110mb
dzieki
[hr]Dodano: [time]1297188668[/time][hr]
Powiedzcie jak dobrać się do pamięci wewnętrznej telefonu? Jest tam mnóstwo plików do usunięcia. Po podłączeniu do PC dostępna jest tylko kara pamięci a program ActiveSync nie widzi plików z pamięci telefonu.
po cichu dołączając się do tematu chciałbym spytać czy istnieją takie "dystrybucje" WindowsMobile, które są okrojone z wszystkich niepotrzebnych rzeczy ???
jak wiemy do normalnych okienek pecetowych to są programy nlite/vlite - czy istnieje program który by odchudził WM ???
albo czy jest jakaś lista "które rzeczy w katalogu Windows mógłbym bez wyrzutów sumienia usunąć" ???
@up + @up up:
Rzeczy wgotowanych w rom - będących od początku w pamięci wewnętrznej - nie wywalicie z romu...
Są romy bardziej lub mniej "Lite", ale póki się samemu czegoś nie ugotuje to zawsze większy lub mniejszy kompromis ;)
mnie by interesował najbardziej okrojony systemik :D jakbym wiedział jak to zrobić, no to sam coś bym ugotował :)
nigdy nie lubiałem jak dostawałem fonik "z wszystkim" w sensie software
zawsze wolałem sam doinstalować sobie np przeglądarkę czy resztę rzeczy które faktycznie mi się przydadzą :]
jaki "Lite" rom byś polecił Smogg ??? najlepiej jakby nie miał żadnych fejsbukuff i tłiteruff ... ;]
Witam, po prostu usuń z telefonu nakręcone nim filmy, zdjęcia i będzie OK.
[mod]Po raz trzeci ostrzeżenie: Caps Lock off![/mod]
Człowieku! Naprawdę musieliśmy czekać aż 5 miesięcy na Twoją błyskotliwą odpowiedź!
Jest to niebywały przełom w tej sprawie! Aż dziwne, że nikt na to nie wpadł!
:S
Tym bardziej, że tutaj koledzy pytają o:
[quote author=rafic89 link=topic=459.msg3120#msg3120 date=1296554245]
Do tego nie wiem jak pozbyć się niepotrzebnych programów np CoPilot. Jestem zielony w tym temacie i proszę pomoc.
[/quote]
Zdjęcia i filmy i tak zazwyczaj zapisywane są na karcie SD, a tutaj kolega pyta o programy... Trzeba czytać pomiędzy wersami.