Odp: Zacinająca się Automapa
no ja u siebie na htc miałem podobny problem jak zacząłem dużo mieszać w telefonie, wiesz doświadczenia z różnymi programami instalowanie usuwanie itd. oczywiście wcześniej chodziło wszystko dobrze, skończyło się na tym że zrobiłem HR i po kłopocie a telefon mam teraz zrobiony pod siebie i już nie muszę testować niczego
Moim zdaniem problemem mogą być jakieś aplikacje które działają w tle i zamulają Twoją AM. Ja zawsze jak odpalam swoją, a też dokładnie tej wersji używam, upewniam się, że mam wszystko wyłączone i nie miałem nigdy z tym problemów. Czego najczęściej używasz? Odpal i sprawdź po jak AM chodzi, będziesz miał rozwiązanie. Tylko dziwi mnie jedno dlaczego task nie działa tak jak powinien hmmm
Ja sprawdzałem u siebie i nie miały na to wpływ żadne aplikacje działające w tle, lub też nie działające w moim przypadku eksperymentowałem i ostro namieszałem ogólnie, wszystko chodziło jak należy poza am. Pierwsze odpalenie i kolejne zaraz po sobie zawsze działały prawidłowo, mogłem nie korzystać z telefonu przez jakiś czas po czym znowu włączyć automape i problem się pojawiał.
[hr]Dodano: [time]1297208368[/time][hr]
znikał oczywiście po sr
Ja używam iGo8 i nie mam najmniejszych problemów z działaniem telefonu czy innych aplikacji, telefon odbiera i wykonuje polaczenia jak i odbiera sms. Czasem zdaza mi sie nie wyłaczyc iG0 i wtedy net czy jakas gra tez mi chodzą
[gmod]kolego nie odchodźmy od tematu, tu nie jest wątek o IGO[/gmod]
Kod:
http://pdaclub.pl/forum/leo/zacinajaca-sie-automapa-w-hd2/
No to odpowiedź już znasz i potwierdzam działanie z operą mini bezproblemowe :)
No i to nawet miałoby sens, też używałem w tym czasie opery 10 :), po hr używam stockowej i też tego problemu teraz nie posiadam ;]
Czyli przesiadka na Operę Mini.:) Dziękuję wszystkim za szybką i profesjonalną odpowiedź. Pozdrawiam.