Zawiesza sie po zablokowaniu..
Witam mam problem z moim Leonem i nie wiem co sie dzieje, na poczatku było dobze ale od wczoraj gdy leon wygasi podswietlenie to nie moge go wybudzic, naciskam klawisze a one tylko sie podswietla i zero reakcji ekranu , musze wyjmowac baterie :( juz sam nie wiem co jest.. Prosze o pomoc.
Dzieki.
Odp: Zawiesza sie po zablokowaniu..
Miałem kiedyś taki jeden rom, który cierpiał na podobną przypadłość... skończyło się wgraniem czegoś innego ;)
W Twoim podpisie widzę, że masz stocka, więc podobne problemy zasadniczo nie powinny występować. Nie instalowałeś czasem czegoś "dziwnego" ostatnimi czasy (przed wystąpieniem problemów)? Może zmieniałeś jakieś ustawienia w rejestrach (np. jakimiś tweakerami)?
Jeśli jednak zaczęło się to dziać samoczynnie, to choć nie lubię tego polecać, to po HR tego typu problemy powinny zniknąć...
hmm tak bawiłem sie tweekerami ale wyszstko ustawiłem jak było wcześniej.
Dzięki za pomoc :)
Tweakery, a zwłaszcza BsBTweaks na nowszych niż 1.48 romach mają to do siebie, że nawet jeśli wszystko ustawisz tak jak było wcześniej, to i tak nie jest tak jak było wcześniej :D Za dużo to miesza w systemie imho, jeśli chcesz coś szybkiego i sprawdzonego, to zainstaluj sobie jakiegoś customa, do stocka nie ma sensu się z tym pieprzyć... jest takie przysłowie, że dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane... tutaj to się sprawdza :-) W całej mojej przygodzie z WM na Leo ani razu Tweaker nie wyszedł mi na dobre ;)
mialem ta samo na stock'u i wgralem nowe radio i hspl i rom i nadal jest to ! pomoze ktos ?
prosze was o szybka odpowiedz jak mozecie bo jestem bez telefonu .
jutro jade do typa z ktorym sie wymienilem na mojego bb i jezeli serwis mi powie ze to nie moja winna to jade do niego i sie zdziwi bo na email mi pisal ze moj sie dobrze sprawuje i wgl sie brechtal ze moj sie zepsul jak on by to wiedzial juz ze sie zepsuje i jakby cos wezeme mojego bb spowrotem
podzro
Mam nadzieję, że przed serwisem jednak pozbyłeś się HSPL? Bo jeśli nie, to na pewno serwis powie, że to Twoja wina, a co gorsze - anuluje Twoją gwarancję.
Jeśli jednak miałeś stocka ze stockowym SPL to możliwe, że serwis zajmie się wymianą ewentualnie uszkodzonych podzespołów i będziesz miał sprawną słuchawkę. Oczywiście, o ile jest to coś, co można wymienić w ramach gwarancji/płatnej naprawy.
Jeśli jednak serwis odmówi naprawy i wyda - nazwijmy to - "ciekawą ekspertyzę", to kontaktuj się ze sprzedawcą tego telefonu i walcz :-)
zaraz do niego jade wlasnie wgyrwam stocka i 1.42 po holendersku jade do typka i mowie mu ze albo dostane papiery od hd2 zeby dac go na gwarancje bo ma podobniez 3 miesieca wiec gwara jeszcze jest albo zkladamy sie po pol na naprawe lub odda mi mojego bb 9780
a wiecie moze co moglo w nim pojsc ? : >
Albo naprawdę jesteś Holendrem i nie wiesz jak pisać albo zaraz dam Ci paczkę przecinków, jak to kiedyś już Smogg komuś podarował
proszę: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jestem "Polakiem" ale nie mam dobrego telefonu , wiec pisze ze starego LG , ale nie wiem po co to piszesz , poniewaz to nie nawiazuje do tematu jaki tutaj jest prowadzony.
Prosze o szybkie odpowiedzi , poniewaz zaraz jade do typa i niewiem co w telefonie jest zepsute a jak bedzie trzeba , to zabiore swojego bb spowrotem i sie wymiennie na desire hd .