-
GrA X czy Y :)
Kiedyś gdzieś widziałem gre forumową ;) X czy Y . Ten kto nie wie o co chodzi to już tłumaczę. Na końcu tego posta postawię pytanie i kolejna osoba musi odpowiedzieć na moje pytanie po czym zadaje kolejne... swoje ;) Proste prawda? :) No to przejdźmy do rzeczy ;)
HTC HD2 czy HTC Desire? :)
-
Odp: GrA X czy Y :)
Teraz ja odpowiadam. Miałem to i to. Wpierw HD2, teraz Desire. Moja odpowiedź brzmi Desire.
Dlaczego? Android, wyświetlacz itd...
Na HD2 też jest oczywiście możliwość instalacji Androida NAND czy SD ale do uznania gwarancji i tak musisz przejść na WM. Jeżeli nie lubisz się bawić i podoba Ci się Android - wybór Desire.
Na HD2 dużo się nauczyłem, różne systemy - WM,Andek,WP7 reszty nie instalowałem, a można byłoby potestować. Jeżeli to lubisz proszę bardzo :)
Ja wybieram Desire, choć można dorzucić parę grosiszy i odżałować na Desire HD :)
Albo Smogg od razu mnie zaraz poprawi na Sensation :P
-
Dzieki za odpowiedź na pytanie ale nie zrozumiałeś sensu mojego pierwszego posta ;) hehee i zapomniałeś o swoim kolejnym pytaniu.
HD2 czy Desire
twoja odp Desire...
next question ;)
opera mini czy opera mobile ;)
-
Nie zadałeś pytania Maniek ;)
Poza tym tutaj nie ma co poprawiać - to trochę inne telefony... Kiedy Desire/HD2 powstawało dual-core w telefonie wydawało się średnio śmiesznym żartem producentów hardware'u, który wręcz zakrawa na wyższy level - za przeproszeniem - technopierdolca... a jednak ;)
Ale na pierwsze pytanie odpowiedziałbym podobnie do Mańka (inna sprawa, dzisiaj koledze instalowałem CM7 na HD2... działa mniej więcej tak samo sprawnie jak Sense w Sensation - ŁAŁ!
No ale skoro to HD2 forum, to zadam pytanie związane z "głównym" systemem HD2:
WM6.5 czy WM6.5.x?
[hr]Dodano: [time]1314306689[/time][hr]
Widzę, że kolega mnie trochę ubiegł, więc pozwolę sobie odpowiedzieć na 1 pytanie więcej :D
Opera Mobile - tej mini jakoś nigdy nie trawiłem... w sumie sam nie wiem dlaczego :-)
Pytanie o WM nadal aktualne ;)
-
6.5.x <- <3 customs, ale teraz Android NAND wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem :)
Android czy Windows Mobile/Phone?
-
ANDROID!!! (mam tel o 2 tyg, a juz wybrałem lidera) :) Puki co mam na sd ale będzie czas to zrobię na nand :)
Przed spaniem zobaczyłem czy gierka się przyjmuje - to jeszcze zapytam ;)
Sygic czy automapa ;)??
-
Automapa - Jednak najbardziej aktualne mapy Polski, co jest bardzo przydatne...
Czekam na wersję na Androida, jednak to jeszcze pewnie trochę potrwa...
-
Sorki nie skumałem, wczoraj już trafiony byłem i co za tym idzie - zatopiony.
Skoro temat pogaduchy walimy po bandzie...
Pomidory czy ogórki?
-
ogórki ;)
ładowanie z usb komputera czy ładowanie z ładowania?
-
Ładowanie z gniazdka. Szybciej ;)
AMOLED czy SLCD? :-)