Odp: HyperDroid-CM7-v3.0.0
Od razu uprzedzę pytania: Nie, nagrywanie w 720p nie działa. Tak naprawdę nie działa nawet w ROMach, które to deklarują (testowany u kolegi bodajże WP7). Jest to nagranie w rozdzielczości 800x480, tyle że "rozciągnięte" (żeby nie wchodzić w profesjonalne słownictwo...).
@Janos
Fajny ROMik, świetna wstawka ^,^.
Potwierdzam - dobry rom :-)
Wgrywałem go znajomemu niedawno i naprawdę, nie byłem w stanie uwierzyć, że Android na HD2 może tak zasuwać :-)
Tylko z tego co pamiętam, na dzień dobry warto wgrać inny dialer, bo ten który był w standardzie chyba nie miał opcji, że wpisując np 62432 wyszukiwało Magda (jak w tym od HTC na przykład), tylko właśnie chciało dzwonić pod 62432 :)
Niedługo wstawię jeszcze inny romik tylko muszę skończyć go testować a co do kamery to nagrywanie w jakości hd to bzdura wystarczy nam raczej ta rozdzielczość 800x400 i tak nie będziemy kręcili filmu pełnometrażowego telefonem ...
[quote author=Janos link=topic=1286.msg7293#msg7293 date=1315737201]
Niedługo wstawię jeszcze inny romik tylko muszę skończyć go testować a co do kamery to nagrywanie w jakości hd to bzdura wystarczy nam raczej ta rozdzielczość 800x400 i tak nie będziemy kręcili filmu pełnometrażowego telefonem ...
[/quote]
Ale spróbuj to wytłumaczyć co poniektórym... :p
[Edit]
http://hd2forum.pl/pomoc-pytania-pro...-hd-w-htc-hd2/
Dla ciekawości sprawdź ten wątek :>
Sprawdziłem i dodałem własnego posta .
Właściwie to nie musiałeś, nie działo się tam nic od kilku dobrych miesięcy, ale może akurat ktoś przeczyta i nie będzie zadawał durnych pytań ^,^
Czy można zmienić rozmiar ikon? Jeżeli tak to w jaki sposób?
Czy da się wrócić do standardowego wyglądu androida?
Co masz na myśli pisząc "standardowy" - Czysty Android bez żadnych nakładek etc.? Do tego musisz wgrać androida, który tego nie ma... (choć dla mnie to NonSens(e))