Odp: MCCM SE v3.4 (z dn. 27-11-2010r.)
mój hd'ek jest jakiś nienormalny.. wszystkie andki z sd z desire chodziły kiepsko.. albo cos nie działało (np. wifi, albo resty były co jakiś czas) albo miał okrutne mrożenia.Zainstalowałem (po chyba 1000wersjach desire) andka mdj froyo HD 4.6 (czyli z desireHD) i śmiga naprawde dobrze, a wszyscy narzekają że sie tnie bardziej niż zwykłe.
[hr]Dodano: [time]1298735161[/time][hr]
(FEB 11)[SD]MCCM DS V4.0(FroyoStone Sense)[kernel hastarin r8.5.3] nowy andek od mccm na desire. jeszcze nie testowałem
Witam . Nie mogę pobrać MCCM SE V3.4 . Linki nie chodzą. Być może forumowiczę znają inne lokalizacje ? . Bedę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.
Działają, sprawdziłem.
Kod:
http://www.multiupload.com/1W761JXTF6
czy wam tez tak strasznie zżera baterie? naprawde wstając rano do pracy o 6 i praktycznie mało używając telefonu, bo zazwyczaj uzywam go tylko do odebrania sporadycznych połączeń lub sprawdzenia godziny, to kiedy juz wracam do domu to tel jest wyłączony. Przy takim użytkowaniu na WM 6.5 to pojechałbym ze 3 dni :)
A i jeszcze dodam że bardzo wolna ściągają mi się aplikację z Marketu.. w porównaniu z "popierdółkowatym" LG swift GT 540 którego używa mój znajomy te same aplikacje ściągają mu sie w ciagu paru sekund u mnie głupie 7 mega zajmuje nawet do 40 minut.
[quote author=kuki7051 link=topic=143.msg4504#msg4504 date=1300216041]
A i jeszcze dodam że bardzo wolna ściągają mi się aplikację z Marketu.. w porównaniu z "popierdółkowatym" LG swift GT 540 którego używa mój znajomy te same aplikacje ściągają mu sie w ciagu paru sekund u mnie głupie 7 mega zajmuje nawet do 40 minut.
[/quote]
mam to samo, cóż zrobić, trzeba zainstalować toto w nandzie i tyle.
ja mam jeszcze okrutne lagi przy budzeniu sie telefonu (przy szybki blokowaniu i odblokowywaniu lub wygaszeniu ekranu podczas rozmowy)
Zrób reset baterii i będzie trzymac owiele dłużej (pisałem jak kilka postów wcześniej)
To jest build robiony na SD i to w czasie, kiedy jeszcze nie było NANDa :-)
A na żarcie baterii na tym Andku faktycznie bardzo pomaga reset statystyk :-)
Tak lakikwap masz racje z tym zwiszaniem sie chwilowym przy odblokowywaniu..
dobra to przeglądne te strony i sprawdze co i jak aby wzmocninc zywotnosc baterii na tym Andku..
ten trik z baterią pomoże w czasie wygaszenia, bo w ciągu pracy dalej ciągnie kilka razy więcej niż andek w nandzie :( i niema na to rady, w wygaszeniu spadnie z 60ma do ok 6-9ma
zrobilem ten reset statystyk.. wyłączyłem, wyciągnąłem baterie włączyłem z pwortoem i teraz mam łądować do full.. az do green diody tak? tylko czy na WM czy moge od razu przejsc na Andka?
Dodatkowe pytanie.. jakim programem sprawdzasz ten pobór mocy?
Cytat:
teraz mam łądować do full.. az do green diody tak?
tak
Cytat:
ylko czy na WM czy moge od razu przejsc na Andka?
na wyłączonym ładujesz, później odpalasz WM i spod niego Andka :P
Cytat:
Dodatkowe pytanie.. jakim programem sprawdzasz ten pobór mocy?
Current Widget