OK dzięki wielkie :) Nie byłem pewny czy z tego tutorialu mogę wgrać MIUI, gdy mam zainstalowanego już androida NAND. Jeszcze raz Dzięki :)
Wersja do druku
OK dzięki wielkie :) Nie byłem pewny czy z tego tutorialu mogę wgrać MIUI, gdy mam zainstalowanego już androida NAND. Jeszcze raz Dzięki :)
Tak, to odnosi się do każdego stanu urządzenia, prócz Cegiełki oczywiście :D
Witam. Posiadam HTC HD2. Wgralem dzisiaj ten ROM [ON-HOLD][ROM] IceCreamTosti v1.2 [AOKP B37][HWA][4.0.4][tytung_HWA_r2.4-uM] - xda-developers i mam problem z WiFi. Problem polega na tym ze ma slaby zasieg i nie moze polaczyc sie z punktem dostepu. Pisze caly czas uzyskiwanie adresu IP. nawet gdy stoje bardzo blisko routera. W czym moze tkwic problem?
Cześć ;)
Dawno mnie tu nie było ( to oznacza, że nie miałem większych problemów z Leosiem). W między czasie miałem 2 razy zmienianego Andka. Raz to było coś z Beats Audio( pomyślałem" ciekawe co to") - stwierdzam, że nawet fajne, ale nie zdatny do codziennego użytku i wróciłem do PRJ... i tu uwaga ! PRJ mnie zawodzi ! co raz częściej się zacina, jak odbieram połączenia - też ścina się, wywala mi apki, usuwa kontakty... Dlatego też zaczełem szukać czegoś nowego. Znalazłem takie cudo: [9.Jun.2012] NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.3 (Kernel: tytung_HWA_r3) - xda-developers. Wygląda fajnie, lecz nie wiem czy warto i czy nie macie czegoś bardziej sprawdzonego. Podeślijcie, coś na czymś wam się fajnie pracuje, bawi ;D
|OT| Ma ktoś tu jeszcze na forum HDka 2, czy tylko ja taki samtonik xD? |/OT|
Ja mam od dłuższego czasu rom H(D)20 WP7 Tango i jest warty polecenia :) szybki rom, aplikacje powstają na dniach i gdy które lagowały na Andku tutaj chodzą dobrze z lepszą grafiką :)
I wiele się nie zmieniło :P Jeśli chcesz telefon do dzwonienia, smsowania i facebooka to wtedy wgrywaj WP7 :P
Jeśli chodzi o ROMy z Androidem, to polecam
Typhoon
GBLeo (U mnie chodził stabilnie przez długi czas, jednak u Vinraela doś
ćc szybko się posypał, sam nie wiem czemu :( )
obecnie używam Nexusa HD2 ICS i nie narzekam, co prawda jest kilka bugów, jednak nie przeszkadzają one zbytnio w użytkowaniu telefonu.
Połączyłem tematy-Matrix
Teraz, gdy nie korzystam z HD2 tak często (Asus TF300T 32GB <3) i nie grzebię w .prop GBLeo działa całkiem stabilnie.
jeżeli chcesz mieć dostęp do Internetu, Gg, facebook, twittera, Skype..
Chcesz pograć w coraz bardziej rosnąca kolekcje gier i lubisz śliczny interfejs Metro-Polecam WP7 Tango od HD2Owner ;)
---------- Dodano 06:38 ----------
juz dawno cykło 100tys aplikacji i wciąż wchodząc widzimy nowe ,wczoraj zaszkoczyla mnie m.in. Oficjalna aplikacja do GG czy Final Fantasy ;)
Szwagier ma od marca nexusaHd2 i jest zadowolony
Tapnięte z EVO3d