No więc skończyło się ostatecznie na CleanEX Ultra.
Manila wyłączona plus PocketShield, PhonEx i ThumbCal w polskich wersjach.
Wszystko hula. Totalny minimalizm ;)
Polecam i pozdrawiam szefa kuchni.
bl3ss,
Jimmy
Wersja do druku
No więc skończyło się ostatecznie na CleanEX Ultra.
Manila wyłączona plus PocketShield, PhonEx i ThumbCal w polskich wersjach.
Wszystko hula. Totalny minimalizm ;)
Polecam i pozdrawiam szefa kuchni.
bl3ss,
Jimmy
Dziękuję za korzystanie z mojego wypieku. Sam osobiście jestem zwolennikiem wypieków jak najbardziej zbliżonych do stockowego romu. Nie lubię dodatków typu CHT i inne.
ponieważ mój telefon to narzędzie pracy, po przeczytaniu jak wiele osób miało problemy długo - kilka miesięcy ;D przymierzałem się do tego aby zmienić rom. teraz już jestem po ;D i z ulgą przyznaje się ze nie taki diabeł straszny, uf. cieszę się sprawnym rom'ikiem - dzieki Ci Arturze. i dziękuje Smogg'owi, że pomógł mi przy archiwizacji danych.
Wszystko gra i buczy . Dzieki ;D
Cieszę się że jesteś zadowolony z mojego wypieku. Pozdro ArturN
Cześć Artur!
Jest jedna sprawa. Choć ROM jest świetny, jest PL (co mi najbardziej pasuje) i dość szybki,lecz jest jeden mankament. Na ekranie odblokowania jest godzina i data, no i tu jest pies pogrzebany. W dacie zamiast "paź" jest "pa[]". Jest to z deka denerwujące, czy jest na to jakiś sposób?
P.S Czy jest w planach jakiś nowy wypiek pod Windows Mobile, choć mam zamair przesiąść się na WP7 lub Androida to jeszcze bym pozostał przy starym dobrym WM ;D
Uhm... ArturN przesiadł się na iPhone, a z tego co się nie mylę HD2 oddał bratu...
[Nie będę tutaj hejtował - iPhone to też dobry telefon.]
Jednak gdyby rzesze fanów poprosiły by go o nowy wypiek...
Mogę być pierwszym, w sumie to był najlepszy WM, jakiego miałem...
I wróciłbyś? :D
Może brat Artura skorzysta z wiedzy, doświadczenia i kuchenki naszego kucharza? ;)
@Smogg, jeśli ta edycja by fajnie działała, miała jakieś miłe ciekawostki, skusiłbym się na przetestowanie. I tak bym później wrócił na Androida PRJ, mojego niezawodnego druha, ale bym przetestował ;D
A co do jego brata? W nim nadzieja ^,^
Namawiałem go, ale w HD2 ma on zainstalowany NAND Android i nie zamierza wracać do WM. Zresztą robienie nowych wypieków mija się już chyba z celem ponieważ nie wychodzą nowe buildy windowsa i manili (system jest na "wygaszeniu", wyparty naturalnie przez androida i wp7).
[OT On]
Mhm... Może byś go tak namówił na robienie dystrybucji Androida? :p
Czekam na coś w stylu PRJ, tyle że z wywalonymi aplikacjami pokroju Flickr, Friend Stream, Facebook etc... :p
No i gdyby jeszcze była wyższa wersja androida... miód :p
[OT Off]