Odp: Co planujesz mieć po HD2?
Sensacja ma szansę być następcą HD2, bo już ma ogromne wsparcie :), tak więc trzeba czekać, jest to mocny telefon i takiego zakupię, dodać jeszcze stację dokującą i można Ubuntu On Android odpalić jak już udostępni Canonial ;) więcej mi nie trzeba :D
Następcą HD2 nigdy nie będzie bo innych systemów nikt nie przeportuje (chyba że o czymś nie wiem i prace trwają?).
Szczerze mówiąc to nie widzę godnego następcy HD2 na dziś dzień.
Początkowo myślałem że będzie nim n9 jednak jest to trefny wybór. Za słaba specyfikacja, za mało popularna (niedostępna oficjalnie na wielu rynkach) i za mało rąk do pracy. Niby ICS'a portują ale myślę że to raczej sztuka dla sztuki i wieleee wody upłynie w wiśle zanim będzie się on nadawał do użytku.
A jednak im dłużej się człowiek bawi Samsungiem Note, tym bardziej docenia jego zalety i sporą przewagę HTC w niektórych tematach. Równo tydzień od zakupu pierwszego w rodzinie pojawił się drugi.
Nawet te koreańskie plastiki są lepszej jakości niż materiały stosowane przez tajwańskiego producenta. A TouchWizz zastosowany w tym urządzeniu naprawdę nie ustępuje Sense, a w kilku kwestiach nawet go przewyższa (np. podwójne tapnięcie patyczkiem aby napisać szybką notatkę, obsługa głosowa też bajka - zwłaszcza w samochodzie)... Chyba musicie znaleźć kogoś na moje miejsce, bo z HTC jedyne co mi zostało to DHD żony i sprzedaż zalegającej Sensacji...
wyTAPane z mojego NOTEsu N7000
A idź ty, zdradziłeś braci z koreańcem ;)
Ja dalej nie wyobrażam sobie na co dzień note'a ;)
Ale niech służy ;)
A żeby trzymać się tematu powiem szczerze że one X za mną chodzi ;)
Nigdy bym nie powiedział że np. SGS II jest źle wykonany.
To że jest z plastiku to jedno.
Ale jego jakość i plusy jakie ze sobą niesie, spasowanie materiałów itp to drugie.
Fool's Day - Tak kochamy dwujęzykową klawiaturę w HTC :P