Odp: Przygotowywanie HD2 do wgrania Android'a
Niestety, albo weźmiesz się sam z przymusu albo nie zrobisz tego wcale - nikt nie będzie co chwilkę ci tłumaczyć jak to robić.
Ja zrobiłem to bez tak pięknie opracowanego poradnika i żyję, Wy macie ile prościej - może po prostu ruszyć tyłkiem Wam się nie chce?
Wychodząc z tego nie pytajcie o pomoc przez Skype etc., ja pomogłem w ten sposób - reszta pozostaje dla Was.
CHOLERA JASNA, NIE SPAMUJ TAK TYLKO PISZ WSZYSTKO W JEDNYM POŚCIE, Gdybym był moderatorem miałbyś Warn po Warnie heh...
Tak, tamten poradnik jest aktualny, jednak prościej wrzucić plik radia na Sd i przez Bootloader to wgrać.
A ja mam pytanie co do wgrywania nowszej wersji ROM-u przez NativeSD.
W pamięci NAND przez CWM było tak, że jak wyszła nowsza wersja ROM-u to, o ile kucharz nie zażyczył sobie inaczej to można było zainstalować zipa z ROMem bezpośrednio na ten starszy i wszystkie programy, ustawienia itd. się zachowywały...
Można tak samo zrobić w przypadku NativeSD przez 4EXTRecovery?
Pozdrawiam
Szczerze nie mam pojęcia, ale wydaje mi się że tak bo pamięć NAND także pod Androida formatowana jest w EXT :).
Spróbuj, nie zaszkodzi a jeżeli będzie to poprawne to dodam do poradnika sposób instalacji NativeSD
Linki do radia wygasły skad mam pobrac aktualna wersję ??
Tu masz link do najnowszego radia na HD2