Ogólnie to niby powinno pomóc już po pierwszym... tyle mówi teoria ;)
Praktycznie natomiast - na tym MCCM też robiłem co najmniej 2 resety, żeby było "znośnie" :-)
Na NANDzie żarcie baterii zazwyczaj jest jednak niższe ;)
Wersja do druku
Ogólnie to niby powinno pomóc już po pierwszym... tyle mówi teoria ;)
Praktycznie natomiast - na tym MCCM też robiłem co najmniej 2 resety, żeby było "znośnie" :-)
Na NANDzie żarcie baterii zazwyczaj jest jednak niższe ;)
Dopiero drugi reset znacznie poprawil zycie baterii ale dopiero po chwili...
Po naladowaniu do pelna odpalajac winde i po wlaczeniu Andka z karty, juz na dzien dobry ten pokazywal 99% i dosc szybko spadalo, dopiero ponizej 95% na czuwaniu prad spadl do 5-6mA, a pozniej nawet do 2mA :)
Efekt: 5 godzin na baterii w roznych miejscach, 3 smsy i 2 rozmowy po ok 3 minuty, sprawdzanie loga co 30 min i stan baterii 89% :)
Jest znacznie lepiej :)
Koledzy, nie działa mi wifi! Jest na to sposób?
Dzięki za pomoc. :)
[hr]Dodano: [time]1306574222[/time][hr]
Chłopaki pomocy ::)
Andek działa, a wifi nie. Nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. W ustawieniach mam wszystko prawidłowo poustawiane, a ciągle przy próbie połączenia z wifi wyskakuje napis ROZŁĄCZONA.
Dzięki wielkie za pomoc ;D
A czy jest tak tylko z jedną siecią, czy z każdą siecią WiFi? Może to kwestia hasła albo filtrowania po MAC?
Jak wyjdE z Andka to leo łączy się z wifi.
Ale Android i WM to dwa oddzielne, autonomiczne systemy - jeśli np. hasło do WiFi wpisałeś tylko w jednym z tych systemów, to nie dziwić mnie będzie to, że w drugim bez wpisania tego hasła nie możesz połączyć się z daną zabezpieczoną siecią.
Sugestia: jeśli nie wpisywałeś hasła do sieci: wpisz je, jeśli je wpisywałeś: zapomnij sieć i wpisz jeszcze raz. Sprawdź też, czy z innymi sieciami również nie możesz się połączyć.
Już przerzuciłem się na Rafdroid 4.2 i tam też nie działa mi wifi. Hasło wpisuję poprawne, a ciągle przy próbie połączenia wyskakuje ''Rozłączono''. Innych sieci nie mogę sprawdzić ponieważ są zabezpieczone.
Zauwazylem dzis nastepujacy problem
Rano wychodze z domu, tel zablokowany w kieszeni...
Przyjezdzam do pracy, telefon nadal zablokowany, ale... wlaczony jest bluetooth i wifi :D
Pomijajac fakt ze 2 dni temu sam zadzwonil mi do kogos :D
Jesli wyciagasz telefon z kieszeni i sam wlaczyl sie bt i wifi to wiedz ze cos sie dzieje... :)
Jakies pomysly oprocz powyzszego?
Hej, to trochę odświeżę temat.
Jest nowa wersja, heheh.
PozdrawiamKod:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950035
Sorry, My mistake.
[admin]Linki zewnętrzne kodujemy.[br]Sprawa wersji czwartej przewinęła się przez forum, Twój link także - o tutaj.[br]Szukajka Twoim przyjacielem jest ;)[/admin]
witam! ściągnąłem właśnie tę dystrybucję, ale odpala się i odpalić coś nie może (czekałem 40min..), plik data.img usunąłem, ma ktoś pomysł w czym jest problem? będę wdzięczny za pomoc :) info o oprogramowaniu na moim HD2: wersja ROM 3.14.118.1 (04666) PLK, wersja radia 2.15.50.14