Po prostu mi się podoba SGS2 :P szału nie ma troche lepszy proc, możliwe że to wcale nie bedzie SGS2 to tylko plany haha :) póki co ciesze się swoim HD2...
możliwe także że dojdzie coś fajnego z 3D :))
Wersja do druku
Tak sobie czytam ostatnio o LG Optimus 4X HD i znalazłem informację że w Wielkiej Brytanii będzie dostępny od Czerwca za około 380 Funtów, co w przeliczeniu na nasze wynosi 1900 zł. Więc cena jest dość konkurencyjna z One X, a technicznie te telefony są prawie identyczne Porównanie
Rzeczywiście, cena dość konkurencyjna przy ok. 2300 PLN za HTC One X. Ciekawe, jak z wykonaniem. Trzeba też wziąć pod uwagę, że 4X wychodzi w czerwcu, a One X prawdopodobnie wyjdzie w tym miesiącu. Więc cena do czerwca powinna spaść w wypadku One X.
Ależ HTC One X już wyszło. Jest dostępne i kosztuje 2699 (2300 to cena za One S): Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A tak jeszcze przy okazji tych telefonów, to która matryca jest lepsza? IPS TFT z LG, czy Super LCD z HTC?
@Smogg: Oczywiście, jeśli mówimy o cenach w Polsce, gdzie albo:
1. Ktoś chce zarobić
2. Koszty ściągnięcia z innych krajów
3. Patrz punkt pierwszy i drugi.
@MatrixSTR: Czysto teoretycznie SuperLCD powinien być odrobinę lepszy, jednak jak to będzie, okaże się w porównaniach bezpośrednich.
2700 to oficjalna cena na Polskę:
HTC One X White - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika
HTC S720e One X
A 1900 to oficjalna cena za LG na Wielką Brytanię, dlatego porównuję ceny z Wielkiej Brytanii.
Jak by nie patrzeć, telefony w Polsce były często dużo droższe niż gdziekolwiek indziej.
Oj nie byłbym taki pewny czy SLCD z one x będzie lepszy. Wiadomo trzeba czekać na porównanie. Ale jakby nie patrzeć to ips z lg 2x moim zdaniem lepiej wypada w porównaniu z slcd w sensation.
Dlatego napisałem, że czysto teoretycznie, bo nigdy nie wiadomo, jak to będzie...
Widziałem gdzieś filmik, coś pokroju 'pierwsze wrażenia' z HTC One X, i muszę przyznać, że matryca była całkiem całkiem zacna... Nie wiem tylko, czy to kwestia rozdzielczości, czy dobrej matrycy ;d Trzeba czekać.
I jakbyś nie patrzył, w One X też będzie IPS, więc raczej różnic nie powinno być... przynajmniej zauważalnych.