Odp: MCCM SE v3.4 (z dn. 27-11-2010r.)
[quote author=gRRuby link=topic=143.msg2539#msg2539 date=1295036210]
Czy jest możliwość automatycznego odpalania Androida z karty? Chodzi mi coś w rodzaju bootmanagera. Chcę zostawić ten szajsowaty "łindołs" jak jest, ale nie chcę za każdym razem odpalać ręcznie Andka z karty.
Android jest fajowski :-)
[/quote]
Witam, mogę prosić o link?
Pozdrawiam
[admin]Specjalnie info dla kolegi czara159 - Twoje posty zostały wydzielone do nowego tematu, gdyż z tym miały zerowy związek... mam nadzieję, że nie będziesz miał problemu ze znalezieniem nowego wątku - nie jest to trudne, good luck.[/admin]
Panowie, czy kamera na tym Andku działa w HD2? U mnie coś fixuje, niby nagrywa a przy zatrzymaniu nagrywania poprostu nic sie nie dzieje. Po wymuszeniu wyjścia z kamery potem już jej nie idzie uruchomić.
Witam
Andek śmiga że aż milo mam tylko jeden problem a mianowicie nie działa mi G-sensor. Może zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
Jeśli go osobiście kalibrowałeś... to był to błąd ;)
Domyślnie - działa. Wywal plik data.img (przy okazji stracisz WSZYSTKIE dane), uruchom Androida ponownie, data.img wygeneruje się na nowo, będziesz miał nowy system i G-Sensor powinien działać.
Co prawda nie lubię po prostu mówić "SOA#1", ale u mnie naprawdę działało, a u użytkowników, którzy chcieli aby "działało lepiej" nigdy nie było "dobrze" ;)
dzięki za info ale z nudów bawiłem się trochę i zrobiłem kalibracje G-sensora z wyświetlaczem skierowanym do dołu i sie polepszyło :)