Odp: MCCM SE v3.4 (z dn. 27-11-2010r.)
Do v3.4, zgodnie z wielką informacją z topiku na xda, link znajdował się w poście drugim, to ten:
Kod:
http://www.multiupload.com/1W761JXTF6
Co do data.img - przy pierwszym uruchomieniu, jeśli Android nie znajdzie takiego pliku, to tworzy go sam (powoduje to dużo dłuższe pierwsze uruchamianie tego systemu), ale dzięki temu wszystko powinno być dobrze.
Z tą dystrybucją miałem tak, że jak wsadziłem data.img do folderu Android (to, które jest w paczce) to mi drugiego dnia wywaliło Sense i nie mogłem normalnie uruchomić Andka... natomiast wywalenie tego pliku, pozwolenie systemowi, aby zrobił go sobie sam, zaowocowało bezproblemowym używaniem tego distro już dziewiąty dzień :-)
Tak też moja rada - wywal wszystko, co masz z Andka w tej chwili na karcie. Wgraj folder Android. Nie wgrywaj data.img - pozwól, niech sam go zrobi... a potem baw się do woli :]
A u Ciebie prawidłowo działa internet!!
Masz na myśli, że w tej dystrybucji już jest ok?
Jeśli tak - to dobrze :] cieszę się :]
Miłego używania :]
Nie, nie jeszcze nie sprawdziłem, nie wiem czy będzie dobrze jak nie, To na pewno napisze HeH
Mhm.. teraz rozumiem - pomyliłeś wykrzykniki z pytajnikami :-)
Tak, u mnie - na tym Androidzie - internet (via WiFi - Market, przeglądarka) działa prawidłowo.
A mam takie pytanie. Czy na tym andku jest wgrana jakas gra od razu ??
Nie działa mi angry birds! Dlaczego???
uruchom kilka razy od nowa andka, powinno wszystko zacząć działać
w ustawieniach telefonu odmontuj kartę SD,
teraz zainstaluj angry birdsa powinno działać