Jeśli się nie chce korzystać wtedy lepiej kupić Sensation ^.^ Jeśli już traktujemy to jako opcję.
Wersja do druku
Jeśli się nie chce korzystać wtedy lepiej kupić Sensation ^.^ Jeśli już traktujemy to jako opcję.
Bo w Evo3D nie zrobisz zdjęć z taką rozdzielczością (maksymalna rozdzielczość 2D ok. 5MP) i bateria jest też bardziej drainowana z racji wyświetlacza 3D?
Kto co lubi, możemy się tak kłócić ale ja i tak bym wybrał Sensację, bardziej mi się podoba :-D
Wysłane za pomocą Gołębia Pocztowego Ninja!
I jest sporo lżejszy.
Opcja 3d jest w zdjęciach, filmach, niektórych grach tylko i wyłącznie opcjonalnie, nie chcesz korzystać i nie korzystasz, co do męczenia wzroku to już zależy od każdego indywidualnie, mnie nie męczy nawet jak przez godzinę film oglądałem, niektórych po 5 minutach
Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
W evo podoba mi się to, że ściskam go z dużą siłą i nic nie skrzypi nie wygina się jest na prawdę solidny, swoje waży ale mi to nie przeszkadza.
Do czytania książek osobiście wolałbym coś z większym ekranem 4,7-5,3", albo jak mam teraz 9,7" na ipadzie :D
Dość długo czytałem na hd2 i sobie chwaliłem w połączeniu z apką "ez pdf reader" dawał radę np w pociągu, na evo będzie podobnie ekran 3d tutaj nie ma nic do rzeczy
4,7" to nadal troszkę za mało... naprawdę czuć tę różnicę pomiędzy One X, a Notesem jeśli przychodzi do dłuższego czytania na telefonie. Wygrywa ten drugi... choć nadal e-Ink to to nie jest.
Dobra, bo tutaj wychodzi już straszny off-top niezwiązany z pytaniem.
Praktycznie jednogłośnie polecamy HTC Sensation ;)