Odp: Mało pamięci wewnętrznej
I tak daleko jak Office, ale powracając do tematu..
Tytung mógł wsadzić skrypty ale wsadził aplikacji do obsługi- pobierz z marketu darmową aplikacje link2sd i zmieniaj lokalizację :P
Oba romy są dobre lecz ... według mnie romy ICS (android 4.0) nie są jeszcze dobre do użytku ;) )
Cześć !
Telefon informuje mnie o małej dostępnej pamięci ok. 10 MB ze 175 MB. Nie wiem co może zajmować ok. 165 MB ? Czy jest możliwość "oczyszczenia" niczym w komputerze, pamięci ze zbędnych "śmieci"???
PILNE - Jarek
Cytat:
Zamieszczone przez
JAREK
Cześć !
Telefon informuje mnie o małej dostępnej pamięci ok. 10 MB ze 175 MB. Nie wiem co może zajmować ok. 165 MB ? Czy jest możliwość "oczyszczenia" niczym w komputerze, pamięci ze zbędnych "śmieci"???
PILNE - Jarek
Oczywiście że można, jednak dałeś za mała partycję systemową i jak widać romik nie ma miejsca na aplikacje, zrób Task29 i wgraj na nowo Rom :)
Dodatkowo zainteresuj się Link2SD i partycją EXT na SD :)
Przede wszystkim napisz jaki to ROM :)
Tak jak mówi kurczak, zmien rom na taki ktory obsługuje app2sd, Patrycja ext3/4 o rozmiarze 1 gb i twoje problemy z miejscem się skończą bezpowrotnie
W romach AOKP był fix który pozwalał na 998mb pamięci systemowej (Ext i specjalne oszukanie wskaźnika pozwalające na użytek całej pamięci ext4, gdyż zwykle jest blokadka na to :) )