Odp: Problem z blokadą telefonu
Kurczak... To nie teleturniej, tylko forum gdzie staramy się pomóc. A ciągle powtarzanie 'wgraj inny ROM' nie ma sensu - równie dobrze można by było zrobić stronę z nagłówkiem - 'wszystkie Twoje problemy rozwiąże HR i/lub zmiana ROMu'. Często lepiej zrobić coś profesjonalnie, zamiast - metaforycznie - przy***ać młotkiem.
Ale jak nie zadziała instalacja nowego ROMu to będzie 1:1 i nadal telefon nie będzie działa poprawnie ^^
Nie będę komentował kurczaqa bo nie ma sensu.
Zrób jak uważasz za słuszne, wgraj wm lub polecam Ci zainteresować się androidem na hd2 jeżeli chcesz już instalować nowy rom
Nie chcę już spamić ale nie mówię wszędzie wgraj ROM od nowa, więc proszę ;) To jest ewentualność a za razem stosuje się to na ostatnią deskę ratunku- poleciłem to, i trafiłem- dobrze, spokojnie ;)
Ale jaki wersja androida będzie najlepsza do tego modelu, bo jak czytałem na forach to każda albo obciąża strasznie albo powoduje że coś tam nie działa. A chce żeby mi dobrze chodził.
Wgraj Typhoona, wszystko działa idealnie.
I tu niestety opinie są podzielone bo każdy może polecić Ci coś innego, ja od siebie polecam prj - link w podpisie
No właśnie, a ja polecam za to AOKP v40 od Xylographa -jedyny tak szybki i stabilny rom ICS :)
Innym wyjściem jest wgranie Windows Phone 7.8 który też daje radę :E