miałem tą głowice prze rok do omni2 i niebyło na niej najmnijeszego śladu, sądze że na hd2 też niema opcji zeby sie porysowała.. a cena- super.
Wersja do druku
miałem tą głowice prze rok do omni2 i niebyło na niej najmnijeszego śladu, sądze że na hd2 też niema opcji zeby sie porysowała.. a cena- super.
[quote author=Zaldier link=topic=330.msg2355#msg2355 date=1294692396]
Do tego dostałem ładowarkę, ale nie CC-C200, tylko CC-C100 i muszę tu przyznać, że jest fajniejsza. Kabel jest na stałe do niej przymocowany fabrycznie i jak się ją włącza do gniazdka zapalniczki to logo HTC świeci się na ładny, niebieski kolor. Drobiazg, ale jak cieszy :)
[/quote]
mam pytanie czy aby na pewno cc- c100 jest do HD2 z tego co widzę na oficjalnej stronie to jest tam złącze mini USB a nie micro USB a to nie jest to samo:(
Proszę mnie poprawić jeśli się mylę
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...sb_new.svg.png
Witam. A ma ktoś może ten uchwyt dedykowany
Czy leoś dobrze się w tym trzyma? Cena na alledrogo około 300zł.Kod:http://www.htcaccessorystore.com/pl/p_htc_item.aspx?i=188277
Jak taki uchwyt sprawuje się w praktyce, czy telefon jest "pewnie" zamocowany w poziomie. Zastanawiam się nad zakupem i jakoś ten uchwyt w poziomie nie pasuje. Czy w silikonowym pokrowcu telefon mieści się w uchwycie?
[gmod]nie zapominaj wystawiając link zewn. o znacznikach CODE...Regulamin![/gmod]
Poczytaj tutaj
Obawiam się, że będziesz musiał go zdjąć :/Cytat:
Czy w silikonowym pokrowcu telefon mieści się w uchwycie?
Scaliłem... na przyszłość proszę o większą uwagę przy zakładaniu tematów - jeśli jeden z jednym problemem występuje na liście tuż koło drugiego, traktującego o tym samym... to gdzieś faktycznie jest problem x_X
Z uchwytów do których można wpakować Leo z dodatkową, powiększającą go osłoną... to jedyne co mi przychodzi do głowy to coś dużego i szczękowego - z regulacją rozstawu szczęk i zacisku... najlepiej byłoby się wybrać do jakiegoś marketu czy komisu i popatrzeć na różne uchwyty, powkładać do nich Leo, zobaczyć jak się trzyma... albo zrezygnować z sylikonu :P
Jeśli ten dedykowany jest faktycznie taki fajny to silikon zawsze można zdjąć. Widać, że na allegro są kupujący;-)
Może wypowie się ktoś kto taki uchwyt posiada.
siemano ludziska :D dawno w tym temacie nie pisano, linki do allegro już wygasły, więc prosiłbym kogoś kto ma konkretne oznaczenia uchwytów o zaprezentowanie ich
ja na swoim LEO mam silikonową obudowę, która chroni tył - z folii na przodzie zrezygnowałem bo jednak te szkło nie wymaga aż takich metod ochronnych :]
a wracając do uchwytu - planuje zakup oryginalnego - wiem, drogi, ale w sumie fajnie by go mieć :D tylko nie wiem, czy będę musiał zrezygnować z silikonu
drugi, nad którym się zastanawiam, to ten, który zaprezentował smogg - niestety nie wiem jak wygląda bo link z allegro wygasł ...
macie może jakieś inne propozycje ??? może bardziej uniwersalne, które wykorzystam nie tylko do HD2 (pomimo, że chyba długo go będę miał :D )
byłbym wdzięczny za linki + ewentualne oznaczenia danego modelu, co na przyszłość ktoś sobie znajdzie sam, jak link wygaśnie :)
Aby nie zdejmować pokrowca tylnego (gumowanego), byś musiał zaopatrzyć się w bardziej uniwersalny uchwyt - taki zwężany i rozsuwany po bokach. Te dedykowane niestety są na miarę i zawsze trzeba pokrowiec zdjąć.
Mógłbyś coś zaproponować z takich uniwersalnych ? Jedynie co by mnie interesowało, to to, żeby ten uchwyt nie zakrywał kamerki :]
edyta:
czy przy tym uchwycie musiałbym zdejmować silikon z HaDeka ?
niestety takCytat:
czy przy tym uchwycie musiałbym zdejmować silikon z HaDeka ?
Miałem u siebie takie samo trzymanie i to wszystko wchodziło na styk. Pałąk tylko był inny.