maniek9611: on zarejestrował się tylko jak większość którzy piszą takie posty nie aktywowali konta to dlatego.
bakusqadpl: Proponuję aktywację konta. Link aby aktywować konto dostajemy w mailu który wpisalismy w czasie rejestracji
Wersja do druku
maniek9611: on zarejestrował się tylko jak większość którzy piszą takie posty nie aktywowali konta to dlatego.
bakusqadpl: Proponuję aktywację konta. Link aby aktywować konto dostajemy w mailu który wpisalismy w czasie rejestracji
@ArturN jak poczytasz wyżej dla @bakusqadpl już to proponowałem, bo pewnie tego nie zrobił :PCytat:
@norberts nic nie pisał o tym że się rejestrował dlatego mu to poleciłem
[OffTopicMode=ON]
Tak czy inaczej - XDA-Developers to forum, na którym nie mieć konta to grzech ^_^
Kopalnia pomysłów, rozwiązań, inspiracji ;>
To stamtąd pochodzą "nasze NANDy", oraz większość Androidów możliwych do wrzucenia w tego NANDa.
To stamtąd pochodzą ciekawe motywy - jak np. wrzucony w tym temacie czarny motyw CP, znany wielu, przez wielu wgotowywany w ROMy z WM WVGA Skin dla TCPMP, ciekawe taskbary, CHT, blah blah blah ;)
Także wiecie - wiele pojawiających się na polskich forach wątków odsyła właśnie tam, a tutaj prowadzi mini-pl-pomoc... no i daje w ogóle sygnał, że w danym topiku jest coś wartego uwagi - bo przeglądanie tych tysięcy stron w poszukiwaniu ciekawych kwiatków, dla jednej osoby jest rzeczą naprawdę męczącą ;)
[OffTopicMode=OFF]
Tak już się zarejesrowałem i aktywowałem konto. Jest tam sporo ciekawostek. Dzięki 8)
[quote author=ArturN link=topic=376.msg2864#msg2864 date=1295766642]
[/quote]
Dzięki wam mój problem z XDA rozwiązany ;D mieliście rację konto nie było aktywowane bo o2.pl wrzuciło mi linka aktywacyjnego do spamu... >:(