a gdzie umiescic flaszha przy opcji 1? i z jakiej strony go sciagnac?
Wersja do druku
a gdzie umiescic flaszha przy opcji 1? i z jakiej strony go sciagnac?
Np. z bloga na którego do konkretnego wpisu link już Ci dzisiaj podawałem...
Link: >>Klik<<
Obejrzalem oba linki i nadal nie wiem co mam zainstalowac, jak odpalic, do tego ja przeciez nie moge zsynchronizowac active sync bo sie nie da a dwa nie wiem jak
Jeśli masz rom w formacie .nbh, wgrywasz go na kartę i wchodzisz w bootloader. Jeśli przy okazji zgodnie z instrukcją zmieniłeś nazwę tegoż pliku na 'leoimg.nbh', to bootloader go wykryje i będziesz mógł przeflashować swoją słuchawkę...
Jeśli jednak wolisz rozwiązanie, które do flashowania wykorzystuje komputer i masz rom w formacie .exe, wchodzisz w bootloader, podpinasz kabel do telefonu (i komputera, ten sam jeden kabel, tak, aby tym kablem telefon był połączony z komputerem) i na komputerze uruchamiasz .exe z romem... powinno wtedy rozpocząć się flashowanie telefonu.
bylbym bardzo wdzieczny jakbys zapodal jakis pewny link do jakiegos roma (najlepszy w/g twojego doswiadczenia) :) gdyz moge znalezc w zlym formacie lub znowu jakis "niedorobiony".
Jeśli i tak chcesz przejść na Androida, to zasadniczo jakikolwiek rom (poza stockiem) z driverami 3.14 będzie odpowiedni.
Rom ArturaN - TADAM!
Ściągnij, rozpakuj, wgraj na kartę, przeflashuj, uruchom, wgraj HSPL 2.08, wgraj MAGLDR (1.11+), wgraj Androida...
a cos takiego tylko w tym formacie exe? jak mi nie pojdzie to sproboje z ta karta ale to troche jest skomplikowane z karta, moge cos spierniczyc i jesczze gorzej bedzie
Jeżeli chcesz androida na karcie (czyli że masz i windowsa i andka) to wystarczy tylko wypakować pare plików na karte i z poziomu telefonu włączyć i już... no chyba że chcesz zastąpić windowsa andkiem, to wtedy przyczytaj o androidach nand i napisz czego nie rozumiesz :D
Prawdę powiedziawszy jest dokładnie odwrotnie - karta niesie ze sobą mniejsze ryzyko :-)
1.66 @ exe masz na blogu (czy w romie Artura jest .exe, to nie wiem).
@barti: ale on chce w NAND :) A widać, nie rozumie... emmm.. wszystkiego :-)
sciagam go ale sciaga mi sie caly czas w formacie mp3, nigdzie nie ma by zmienic format cos mi sie rozwalilo