Jak podłączasz fona pod kompa to zwróć uwagę co wybiera Ci się na ekranie w telefonie. Pewnie podłącza Ci się w trybie pamięci masowej i dlatego dobrze działa.
Wersja do druku
Jak podłączasz fona pod kompa to zwróć uwagę co wybiera Ci się na ekranie w telefonie. Pewnie podłącza Ci się w trybie pamięci masowej i dlatego dobrze działa.
Kiedy wybieram pamięć masową, jest okej, a kiedy ActiSync, to nic się nie dzieje.
ahaaa...to wychodzi na to że to tylko kwestia ustawień Windows Mobile Device Center
A jak je ustawić?
Niestety ja korzystam z ActiveSync, nie wiem jak jest u Ciebie ale może ktoś to ma win 7 pomoże :P
w zasadzie to tam się chyba nic nie ustawia ;p przynajmniej ja nie musiałem, spróbuj założyć nowego użytkownika i zobaczyć czy tam ci będzie wykrywać, możliwe że jest to kwestia rejestru
No ja też nie musialem nic robić ;D
stery sprawdzales ?
A powodem jakimśkolwiek moze być fakt, że jest to używany telefon i jakieś wcześniejsze ustawienia mogą powodować taką sytuację?
Jak najbardziej. Sam kiedyś przekombinowałem w rejestrze i telefon w AS nie widział się z komputerem... HR załatwił sprawę... choć jest to rozwiązanie dość kategoryczne ;)
Spróbuję jeszcze na innym komputerze, a jeśli to nie pomoże, to zrobię hard reset (i tak stracę dane przy zmianie romu) i wtedy spróbuje jeszcze raz.