-
Odp: Brandowany soft ery
Dziękuję bardzo :) Jak rozumiem instalacja ma przebiec następująco:
3.14 T-MO>HSPL4>1.66(z karty)>cab-y z karty>po ponownym uruchomieniu HR>3.14(z PC bez hspl-a)>instalacja spolszczenia z PC>przy ponownym uruchomieniu HR>gotowe
Tylko mam jedno, jak dla mnie, dość znaczące pytanie. Mianowicie, kiedy zainstaluję spolszczenia to przy ponownym uruchomieniu telefonu mam wyjąć baterię, włożyć i HR? Czy jak się sam wyłączy to przytrzymać Vol. up i down? Czy jeszcze inaczej? :)
-
[quote author=maniek9611 link=topic=831.msg5273#msg5273 date=1303286881]
Patrząc ile ludzi ma z tym problemów, wczoraj postanowiłem sam się przekonać jak to jest wrócić do stockowego romu z customa (jako że od początku jadę na romach gotowanych).
.
.
.
Swój cenny czas hehehe miałem poświęcić dla testów nowego NANDA (dzięki Smogg) ale myślę, co tam :) Nandzik poczeka tym bardziej, że jak mi się spodoba to nie będę się bawił w powroty do WM i tak to wyszło.
[/quote]
Wal się Maniek! ;)
NANDa miałeś testować a nie jakieś... phi! ;)
[hr]Dodano: [time]Kwiecień 20, 2011, 15:59:01 [/time][hr]
[quote author=Wujek Michał link=topic=831.msg5277#msg5277 date=1303296911]
Dziękuję bardzo :) Jak rozumiem instalacja ma przebiec następująco:
3.14 T-MO>HSPL4>1.66(z karty)>cab-y z karty>po ponownym uruchomieniu HR>3.14(z PC bez hspl-a)>instalacja spolszczenia z PC>przy ponownym uruchomieniu HR>gotowe
[/quote]
Yup, dokładnie tak jak zrobił Maniek ;)
[quote author=Wujek Michał link=topic=831.msg5277#msg5277 date=1303296911]
Tylko mam jedno, jak dla mnie, dość znaczące pytanie. Mianowicie, kiedy zainstaluję spolszczenia to przy ponownym uruchomieniu telefonu mam wyjąć baterię, włożyć i HR? Czy jak się sam wyłączy to przytrzymać Vol. up i down? Czy jeszcze inaczej? :)
[/quote]
Hmm, nie wiem po co wyjmować i wsadzać baterię... a HR = Power+Vol- + Vol+ więc na jedno wychodzi ;)
Maniek to bardzo ładnie opisał... ale i tak niech się wali ;D
-
hehehehehehehehe
psieplasiam
HR tylko wykonujesz po instalacji PL w romie 3.14
Jeżeli chodzi o 1.66 wystarczy (ważne) w kolejności zapodać caby zgodnie z numerkami ale wtedy tylko wykonujesz SR.
-
Kompletna klapa...
nie wiem co jest nie tak, ale romy w ogóle nie dają się wgrać z karty.
aktualnie telefon mi się kompletnie zbuntował i nic nie jest go w stanie przywrócić do życia...
na ekranie jest jedynie wykrzyknik w trójkącie i napis pod nim 'Software update failed. Please try again'
jak try again to try again z tym tylko problemem, że instalator dochodzi do 1% i kończy pracę.
próbowałem jeszcze postawić soft z hspl4, ale nie dało rady. zaniosę go chyba do jakiegoś serwisu i poproszę, żeby mi wgrali stockowy rom i nakładkę PL, bo ja już nie mam do tego siły...