No to prosze o usunięcie tematu. Próśby i problemu spróbuje z kolegą "Smog'iem" rozwiązać i porozmawiać przez pryw. wiadomości.
Wersja do druku
No to prosze o usunięcie tematu. Próśby i problemu spróbuje z kolegą "Smog'iem" rozwiązać i porozmawiać przez pryw. wiadomości.
Kolego Kiwi
Po pierwsze robi się już OT ale spróbuję wyjaśnić sytuację
Po drugie takie rzeczy jak prośby i problemy rozwiązujemy na forum a nie na PW, chcę tylko uświadomić, że skoro jest dział poświęcony Androidowi to też tam go zakładamy.
Po trzecie cytuję informację w stopce Smogga:
Jeżeli będzie tego dnia potulny jak baranek to może coś skrobnie heheheheCytat:
Nie pomagam na: GG/Skype/PW/Mailowo/Telefonicznie/Gołębiami pocztowymi etc. Od tego jest Forum! Trucie d..y grozi warnem...
Po czwarte nie usuwam wątku bo skoro siła wyższa na to przyzwoliła to "biedzie" czyli mi nic do tego ;)
No i po piąte...pozdrawiam serdecznie ;D
Muahahaha :-]
Korzystając z wolnego dnia dzisiaj pospałem sobie do 12, wstaję, odpalam forum, czytam i widzę... Maniek w pełni formy, gratuluję ^_^
No i prawdą jest też to, że wiele ludzi traktuje ten dział tak, jakby był jedynym na forum i pojawia się tutaj masa tematów, które mogłyby i powinny były pojawić się jednak gdzie indziej - w związku z czym przenoszę do działu Android Q&A ^_^
czyli mogę pisać ;)
Nadal nie moge dojść do tego czy zainstalować przy romie 3.14 hspl4 i przy instalacji wybrać 2.08 czy zmienić rom na niższy i wtedy zainstalować odrazu hspl2.08 ehhh. Kurcze nigdy nie myślałam że takie cuda będę robiła..
Dzięki Panowie za pomoc ;)
HSPL4 to "instalator różnych HaeSPeeL-ów" ;)
Jeśli masz 3.14 i odpalisz HSPL4 i będziesz w stanie wybrać HSPL2.08 i to zainstalować - to nie ma problemu.
Jeśli takiej możliwości nie będzie, to wtedy wykonujesz downgrade romu celem zainstalowania niższego HSPL - to naprawdę proste i logiczne ;)
android już siedzi :)
dzieki panowie:)
[hr]Dodano: [time]Czerwiec 26, 2011, 10:15:56 [/time][hr]
Kurczele coś jest nie tak bateria w nocyschodzi o 20% w dzień też nie trzyma zbyt dobrze
[hr]Dodano: [time]1309077394[/time][hr]
kurcze przeszukałam forum i nikt nigdzie nie miał takiego problemu :'(