Próbowałem na innym komputerze i jest to samo. "Error 262 - błąd w komunikacji z urządzeniem". Ktoś ma jakiś pomysł. Telefon zakupiłem w sklepie nowy z wgranym windowsem hypnosis. Kraj pochodzenia telefonu Wielka Brytania.
Wersja do druku
Próbowałem na innym komputerze i jest to samo. "Error 262 - błąd w komunikacji z urządzeniem". Ktoś ma jakiś pomysł. Telefon zakupiłem w sklepie nowy z wgranym windowsem hypnosis. Kraj pochodzenia telefonu Wielka Brytania.
Nowy z romem Hypnosis? O_O Cool, widzę, że na wyspach wiedzą co dobre :-)
Mam inną ideę - posiadasz płyty z "jakimś" Windowsem? Z racji mojego umiłowania do Visty lepiej aby była to siódemka bądź IksPe... ale do czego zmierzam: otóż wchodzisz sobie na stronęściągasz stamtąd VMWare Playera, instalujesz, tworzysz nową wirtualną maszynę z Windowsem, instalujesz, aktualizujesz, podpinasz pod to HD2 i patrzysz co się dzieje ^_^Kod:http://www.vmware.com/products/player/
Na Omnii i900 która również miała to dyskusyjne szczęście posiadania WM właśnie dzięki wirtualnej maszynie byłem w stanie flashować co chwilę nowe radia czy romy.
Wymaga to trochę pracy i bezmyślnego klikania next next next, ale może się opłacić, a VM jest też fajnym środowiskiem do uruchamiania i innych rzeczy (zwłaszcza, że VM z Windowsem możesz sobie odpalić i pod Linuksem - czasami jest to lepsze rozwiązanie niż np. WINE).
Wiem. Niezły numer. Nowy telefon kupiony na fakturę w sklepie z wgranym nieoficjalnym romem :) Nie wiedziałem kupując, że sklep pozbawił mnie gwarancji. Pozostaje jeszcze odpowiedzialność sprzedawcy jeśli by się coś zepsuło. Co do podpowiedzi to postaram się odpalić VM i spróbować. Dziękuje za kolejne :) wskazówki.
[hr]Dodano: [time]1314360777[/time][hr]
Niestety patent z VM nie zadziałał. Zainstalowałem win XP i activsync i dzieje sie to samo. Wina leży zapewne po stronie telefonu. Nie jestem w tych sprawach zbyt mocny ale może poprostu jakiś "fachowiec" wgrywając windowsa mobile coś spartolił. Czy jest jakiś patent na wyrzucenie tego "niechcianego" systemu z mojego telefonu? Nie chce być skazany na androida z karty pamięci, który muli bardziej niż windows mobile. Pomocy!