... Lub najlepiej do Androida, który moim zdaniem poprawia ten telefon pod wieloma względami... :)
Wersja do druku
... Lub najlepiej do Androida, który moim zdaniem poprawia ten telefon pod wieloma względami... :)
no okej, to zacząłem ściągać rok 3.14 z blogu
http://hd2blog.pl/2010/11/oficjalny-...14-wwe-polski/
czyli z strony funnysoft.
Teraz pytanie za odkurzacz !
na forum jest chyba miliard tematów jak zainstalować rom, te całe hspl itd. ale nie ma dobrej instrukcji krok po kroku/how to... wszyscy w tematach odsyłają do "to już zostało opisane" ale nikt nie podaje konkretnego tematu, a szukając znajduje tylko połowiczne informacje wycięte z kontekstu. Czy ktoś zna jakas instrukcje ? moze byc po angielsku.
[hr]Dodano: [time]Sierpień 18, 2011, 01:16:10 [/time][hr]
No dobra, znalazłem sam na tym jak to mówią ? internecie :)
teraz tak, zasintalowalem :
1. RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.4 2.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship
2. Spolszczenie_LEO_3_14_cab
telefon śmiga okej, nie istaluje jeszcze aplikacji, musze zobaczyc jak bedzie dzialal.
no i pisano wcześniej dużo o HSPL
"UWAGI:
Rom nie ma odblokowanych 576 MB RAM Ten ROM nie jest kompatybilny z HSPL 2.08, po wgraniu Romu za jego pomocą ? będą problemy z wolną pamięcią gdyż będzie pokazywał około 80-90 MB wolnej pamięci"
nic z tym nie robiłem a telefon działa ? czy coś jeszcze musze robić z tym HSPL ?
sam osobiście na swoim przykładzie opisywałemCytat:
a forum jest chyba miliard tematów jak zainstalować rom, te całe hspl itd. ale nie ma dobrej instrukcji krok po kroku/how to... wszyscy w tematach odsyłają do "to już zostało opisane" ale nikt nie podaje konkretnego tematu, a szukając znajduje tylko połowiczne informacje wycięte z kontekstu. Czy ktoś zna jakas instrukcje ? moze byc po angielsku.
brawoCytat:
No dobra, znalazłem sam na tym jak to mówią ? internecie :)
teraz tak, zasintalowalem :
1. RUU_Leo_S_HTC_WWE_EastEurope_3.14.479.2_Radio_15.4 2.50.11U_2.15.50.14_LEO_S_Ship
2. Spolszczenie_LEO_3_14_cab
Po co Ci HSPL? Do oficjalnego nie trzeba wgrywać. HSPL wrzucasz jak chcesz wgrać Custom RomCytat:
no i pisano wcześniej dużo o HSPL
"UWAGI:
Rom nie ma odblokowanych 576 MB RAM Ten ROM nie jest kompatybilny z HSPL 2.08, po wgraniu Romu za jego pomocą ? będą problemy z wolną pamięcią gdyż będzie pokazywał około 80-90 MB wolnej pamięci"
nic z tym nie robiłem a telefon działa ? czy coś jeszcze musze robić z tym HSPL ?
Dzieki :)
temat mozna uznac za zamkniety. Teraz bede badał czy telefon bedzie dzialal jak nalezy.
Btw, znowu napisałeś że ...już to opisałem..., nadal nie wiem gdzie :)
pozdrawiam
Tomek
Opisałem to tu:Cytat:
Btw, znowu napisałeś że ...już to opisałem..., nadal nie wiem gdzie
http://hd2forum.pl/pomoc-pytania-pro...g5280/#msg5280