Amoled
RAZ mialem w rece telefon z SLCD i szczerze, jakoś nie przypadł mi do gustu...
Pepsi czy Coca Cola ?
Wersja do druku
Amoled
RAZ mialem w rece telefon z SLCD i szczerze, jakoś nie przypadł mi do gustu...
Pepsi czy Coca Cola ?
Coca Cola ;) Moje wczorajsze zapytanie wywołało kontrowersje ;P Przepraszam za to ;)
Rosół czy pomidorówka ;)
Pomodorowa bo jest mhmmm ;) pycha aby z świderkami xD
Windows czy Linux Distro? ;D
Linux.
W Windowsie konfiguracja polega na zmianie tapety... I tyle.
System Of A Down czy Korn?
System of a down ;D
wp7 czy iOS ?
Powolna śmierć.
A tak serio to na dzień dzisiejszy iOS, ale gdy dystrybucja programów na WP7 się poprawi, to WP7.
HTC czy Samsung? (Pytanie retoryczne :))
iOS. Ba, nawet Symbian ;D
Wszystko byle tylko nie WP7 ;D
[OT=ON]
Co do zapytania z kontrowersjami... szczerze - aż nie wiedziałem jak się do niego ustosunkować, zostawiłem to w gestii naszych szanownych Moderatorów ;)
@Vinrael: IMHO to bardziej zależy od potrzeby. Na swoim prywatnym laptopie mam Debiana, a żona śmiga na Kubuntu... w pracy niestety mamy Vistę o_O
Do jakichś gier Windows też jakby nie było nadaje się trochę bardziej od Linuksa, nawet z WINE czy innymi "nieemulatorami". Ale od kiedy mam obecny telefon to... gram na nim :O nigdy się tego nie spodziewałem ;D
Ale wracając do tematu...
[OT=OFF]
Myszka zewnętrzna czy touchpad? Ewentualnie, jeśli zechce odpowiedzieć osoba bez laptopa - myszka przewodowa czy bezprzewodowa ;)
Myszka zewnętrzna do notebooka. Do komputera przewodowa (przynajmniej w połowie rozgrywki w LoLu ze statami 13-0 nie padnie bateria... True Story.)
[OT On] @Smogg, dlatego posiadanie na jednym dysku modyfikowanego Ubuntu a na drugim Windowsa 7 Ultimate jest dobrym rozwiązaniem :P.
[OT Off]
[admin][OT=ON]Mam laptopa z jednym dyskiem ;) Wiwat partycje ;D[OT=OFF][/admin]
Smoggi jest level up z debkiem,ja stery od grafiki instalowałem 5 dni :D ale ubuntu jest najlepsze,najlepsze rozwiązanie to 2 partycje,na jednej winda na reszcie ubu :)
Ale powracając do tematu...
Polski Rap czy Zagraniczny? ;D
Wystukane z Leosia ;D
Zależy, przez co rozumiesz rap. Jeśli mówimy o "rapie lirycznym" to zdecydowanie polskie teksty są lepsze, jednak język bardziej do tego pasujący to angielski. Mimo to, polski rap.
Chłodzenie wodne czy powietrzne? (Chłodzenie ciekłym azotem i suchym lodem nie wchodzi w grę - żmudne uzupełnianie medium...)