Odp: [MAG/cLK]NDT SENSE3.0 PYRAMID BASED V6.0[Graphic Glitches fixed][HierOS1.7.2]
Z tego co zauważyłem na różnych forach i na swoim przykładzie to nieszczęsne logo spotyka sporą liczbę ludzi przy tych lub innych romach. Ciekawą rzeczą jest że różne romy zachowują się u różnych ludzi w różny sposób a niby telefon ten sam. Ciekawe z czego to wynika i czy można to jakoś obejść?
Odp: [MAG/cLK]NDT SENSE3.0 PYRAMID BASED V6.0[Graphic Glitches fixed][HierOS1.7.2]
Logo to pojawia się u każdego, nie u każdego jednak znika ;p
Modyfikowałem 2 HD2. Jeden ma w HSPL 0x30, jeden 0x50. (nie wiem za co to odpowiada, ale to jedyne różnice jakie zauważyłem). Pomimo to, zawsze dało się zainstalować każdy ROM. Ciekawe, ile procent z tych ludzi którym napis htc nie chce zniknąć robi prawidłowo instalację... później mamy tych, którzy robią prawidłowo, a pomimo to nie chodzi, a to już znikomy odsetek... Np. Ty Javelin. Możesz czuć się zaszczycony będąc w tej elitarnej grupie ludzi ;P
U mnie jest HSPL 0x40. MOże to jest problem?
[quote author=Vinrael link=topic=1278.msg8394#msg8394 date=1321283885]
Np. Ty Javelin. Możesz czuć się zaszczycony będąc w tej elitarnej grupie ludzi ;P
[/quote]
No poprostu zaszczyt kopnął mnie jak jasny gwint :D A całe życie chciałem być zwykłym nie wyróżniającym się szarakiem, ewentualnie jeśli już miałbym być elitarny i sławny to tylko ratując komuś życie lub wynajdując niewyczerpalne źródło energii. Ale że ja zawsze mam szczęście, jak nie przymierzając Obywatel Piszczyk to wszystko musi stać na głowie łącznie z telefonem.
jak z baterią na tym romie?