Witam wszystkich forumowiczów :)
Wersja do druku
Witam wszystkich forumowiczów :)
Witamy was serdecznie
Czesc.
Jestem Patryk od kilku miesiecy jestem posiadaczem htc hd2, mam nadzieje ze dowiem sie tutaj to czego bede oczekiwal a i sam podziele sie uwagami- pozdro.
Witam witam :D
Witam wszystkich serdecznie.
Jak wszyscy sie witają to ja też WITAM GORĄCO
Witam was wszystkich bardzo gorąco. Mam nadzieje, że forum dobrze będzie się rozwijało. Trzymam za was kciuki. ;D
Również chciałbym przywitać się. W piątek zakupiłem Leo w poniedziałek będę szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem tego "cacka".
Pozdrawiam
na pewno będziesz zadowolony :) pozdrawiam
Witam wszystkich, pomimo że htc hd2 dostałem na urodziny w marcu, dopiero dziś natrafiłem na forum...
Mam nadzieję dowiedzieć się wiele nowych rzeczy o Leo...
Witam i ja!
Dzien dobry
Witam wszystkich :)
Od wczoraj jestem posiadaczem HD2. Do tej pory korzystałem z nokii z S60v5. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj sporo na temat mojego nowego telefonu, a z czasem sam będę mógł służyć pomocą :)
Pozdrawiam
napewno znajdziesz co dla siebie . witam wszystkich
Witam wszystkich
;)
Hej wszystkim fanatykom LEO takich zresztą jak ja:)
Witam wszystkich ;)
Dzień dobry, czy tu biją? ;D
czesc wszystkim !
Hay everybody, Jestem świeży na forum a leosia posiadm prawie rok wiec mysle ze bede mogl sluzyc pomoca wrazie czego :) Pozdrawiam i zycze zadowolenia z Leoników !
witam serdecznie wszystkich i oczywiscie wesolych swiat :)
Witam !
Witam WSZYSTKICH , mam nadzieje , że to forum będzie nam użytkownikom Leon-ka , pomocne w ogarnięciu jego możliwości . Świetny pomysł . Gratulacje !
Pozdrawiam ! ;D
czesc
witam i pozdrawiam wszystkich na forum
zadowolony uzyszkodnik htc hd2
Serdecznie witam wszystkich na forum :)
Trochę już tutaj przesiedziałem, ale widzę, że jest ok.
Wiadomości przybywa, a i odpowiedzi są na jakim takim poziomie ;)
W każdym razie bez jakichś większych złośliwości, uszczypliwości. 8)
Bardzo mi to pasuje, bo przecież każdy kiedyś zaczynał, a czasami na prawdę ciężko coś znaleźć
w gąszczu informacji.
Pozdrawiam
tomasz
Witam
Pozdrawiam
Maciej
:D
Witajcie. Pozdrawiam i szczęśliwego nowego xD
witam wszystkich posiadaczy htc :D
Witam. Właśnie sie zarejestrowałem na tym forum i mam nadzieję że sie dowiem tutaj przydatnych rzeczy.
Witam wszystkich posiadaczy HD2. Sam jestem jego szczęśliwym posiadaczem i mam nadzieję, że dzięki ów forum uda mi się rozwiać moje problemy. Pozdrawiam
Witam wszystkich użytkowników stałem się posiadaczem HTC HD2 i postanowiłem zawitać w tej społeczności ;)
Witam wszystkich.
Zaczynam przygodę z HTC HD2. Na razie wyjąłem go z pudełka i leży obok.
Zacząłem od studiowania Tego forum.
Na początek zbieram informację na temat "co zrobić aby moje HD2 nie skasowało mnie na dzień dobry za transfer danych".
A potem to już chyba poleci - jestem optymistą ;).
Pozdrawiam początkujących i starym wyjadaczom życzę dużo cierpliwości do nowicjuszy :).
Witaj
jeżeli chcesz całkiem wyłączyć możliwość łączenia z netem zainstaluj ten programik
:]Kod:http://dl.dropbox.com/u/138074/hd2blog.pl/app/nodata.CAB
Albo Dial-up Enabler/Disabler: http://hd2forum.pl/systemowe/dial-up...isabler-0-6-pl - też przyjemny programik, testowany, działa :P
A jako, że ja się tutaj jeszcze nie wypowiadałem, to korzystając z okazji... Witam wszystkich serdecznie o/
Witam
Życzę wszystkiego naj w Nowym Roku
Dzień dobry , Dobry wieczór
Witam wszystkich ;D
Cześć,
Od ponad 2 lat używałem Nokię E71, która uważam za najlepszy telefon jaki miałem i jeden z najlepszych jakie widziałem. Jakość wykonania i idealna wręcz równowaga między funkcją telefonu, a resztą, długo trzymająca bateria. Wady to mały ekran, ale to wynik kompromisu, brak wyjścia na zwykłe słuchawki 3,5mm i beznadziejny gps. Dużo podróżuję po świecie i ciężko mi się rozstać z darmowymi mapami jakie dawała Nokia oraz ze świetnym słownikiem wielojęzycznym.
Od kilku dni mam HD2. Cóż jest naprawdę ładny i może nawet trochę za elegancki jak dla mnie. Na razie pierwsze wrażenia, a dokładnie minusy jakie zauważyłem (o plusach napiszę następnym razem):
Generalnie bardzo rozczarowują dodatki:
- beznadziejny pokrowiec, w który ledwo wchodzi telefon i nie ma go jak potem wyjąć. Jakoś wykonania i design to porażka kompletnie nie pasująca do tak wysokiego modelu. Nokia do E71 dodawała bardzo fajny i trwały pokrowiec.
- wielka ładowarka; w Nokii miałem maciupeńką
- sztywny i dość krótki kabel USB
- brak dedykowanego programu do zarządzania telefonem, robienia backupów czy importu danych, głównie sms
Nie ma zamiaru trzymać moich danych na serwerach MS w ramach My Phone, nie korzystam tez Outlooka. Fajna byłaby aplikacja typu PC Suite znana z Nokii
- bardzo kiepskie słuchawki
Co do samego telefonu to:
- brak otworka do smyczy; bardzo mi tego brakuje
- legendarna różowa plama na fotkach
- brak kamerki z przodu
- SD pod klapką
- umieszczenie regulacji głośności po lewej stronie obudowy. Jestem prawo ręczny i przyzwyczajony regulować głośność kciukiem
- wystający obiektyw aparatu podatny na uszkodzenie i porysowanie
Tyle w ramach przywitania :)
witamy witamy a tak w ramach małej dygresji podobną ilość lub większą znajdziemy minusów na temat nokii :P
[quote author=gRRuby link=topic=3.msg2138#msg2138 date=1294367640]
(...)
1. - beznadziejny pokrowiec, w który ledwo wchodzi telefon i nie ma go jak potem wyjąć. Jakoś wykonania i design to porażka kompletnie nie pasująca do tak wysokiego modelu. Nokia do E71 dodawała bardzo fajny i trwały pokrowiec.
2. - wielka ładowarka; w Nokii miałem maciupeńką
3. - sztywny i dość krótki kabel USB
4. - brak dedykowanego programu do zarządzania telefonem, robienia backupów czy importu danych, głównie sms
Nie ma zamiaru trzymać moich danych na serwerach MS w ramach My Phone, nie korzystam tez Outlooka. Fajna byłaby aplikacja typu PC Suite znana z Nokii
5. - bardzo kiepskie słuchawki
Co do samego telefonu to:
6. - brak otworka do smyczy; bardzo mi tego brakuje
7. - legendarna różowa plama na fotkach
8. - brak kamerki z przodu
9. - SD pod klapką
10. - umieszczenie regulacji głośności po lewej stronie obudowy. Jestem prawo ręczny i przyzwyczajony regulować głośność kciukiem
11. - wystający obiektyw aparatu podatny na uszkodzenie i porysowanie
[/quote]
Również serdecznie witamy nowego kolegę ;)
Pozwoliłem sobie zacytować część Twojego przywitania i dodać numery do konkretnych minusów, aby się do nich odnieść :P
1. Racja, chociaż z czasem pokrowiec się wyrabia, jeśli nie - można go trochę rozepchać... mi pomaga wyciskanie HD2 niczym świeżej pasty do zębów :D
2. Do nowych HTC jest dodawana mniejsza... można kupić w internecie, w sumie to za grosze drugą, a tą używać w innym miejscu, niż dom ;)
3. HTC sprzedaje kable USB owinięte czymś bardziej gumowym i elastycznym... no ale firma musi zarabiać i jest to kolejny "3rd party" wydatek :/
4. Też miałem obawy dotyczące myphone... ale sprawdza się znakomicie i jest bardzo wygodny... i tak - jeśli ktoś by chciał - to jest w stanie nas inwigilować... a jeszcze nie dostałem żadnego info od nikogo znajomego, żeby dzwonił do nich ktoś z MS i powoływał się na mnie i moją słuchawkę :D
5. Prawda... ale dotyczy to 99% telefonów, więc jeśli ktoś chce dobrą jakość, to i tak kupi sobie dobre słuchawki, a te dorzucone do słuchawki zostawi zapakowane w pudełku (np. moje - nawet ich nie otworzyłem)
6. Niektórzy robią 2 dziurki w tej metalowej klapce... ja bym się bał... ale widać można :-) Swoją drogą - nosząc taki telefon na smyczy zwiększasz prawdopodobieństwo, że jak będziesz się gdzieś schylał czy coś, to jego ekran dziwnym trafem, samym środkiem, z dużym impetem trafi na róg stołu czy czegoś... Nie wierz filmom na YT, wedle których ekran jest niezniszczalny. Nie jest. :)
7. Jest fix, zaktualizuj oprogramowanie :P
8. Wiedziałeś o tym przed zakupem ;)
9. Zawsze slot SD jest pod klapką - czy to baterii, czy to gumowaną zaślepką z boku... dobrze, że można w trakcie pracy urządzenia żonglować kartami - nie każdy telefon dawał taką możliwość ;)
10. Chyba większość teraz produkowanych telefonów ma głośność z lewej strony... Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, ale z czasem się wynaturzysz i przyzwyczaisz do ściszania w inny sposób :D
11. Wystaje, ale to drapiące, ostre, brzydkie, metalowe "coś" (obwódka aparatu) wystaje bardziej niż sam obiektyw i w jakimś stopniu go chroni... mój - po pół roku ostrego używania telefonu :D - nadal jest wolny od rys.. więc nie jest z tym tak źle ;)
Na zakończenie - jako rozwiązanie na problem z rozstaniem się z darmowymi mapami Nokii - polecam AutoMapę - na Polskę nie ma nic lepszego... Nie wiem jak mapy z AM i Europa, ale jeśli gorzej, to są i inne nawigacje, które działają - albo pod natywnym WM dostępnym w HD2, albo pod odpaloną z karty pamięci jakąś dystrybucją Androida (ostatnio miałem przyjemność testowania Sygic Aura i nie jest tak fatalnie - mapy robi chyba TomTom).
Im dłużej będziesz miał ten telefon tym bardziej go polubisz :]
Miło mi gościć w waszych skromnych progach.
HTC HD2 używam od pół roku, a swoją przygodę z tuningiem tel zacząłem wczoraj o 23:00 i skończyło się na HARD Reset.
Teraz zaczynam czytać forum, by zrobić sobie upgrade do jakieś nowej stabilnej wersji.