a ja swój znalazlem na xda jakis czas temu ;P xDD
Wersja do druku
a ja swój znalazlem na xda jakis czas temu ;P xDD
Thank you for contacting Microsoft Customer Service South Africa. Please note that your request cannot be processed as it falls out of support scope for South Africa. Please contact your local Microsoft helpdesk at www.microsoft.com/worldwide for further assistance.
Kind Regards
FtW ?
Kali wysłać mejla? Koniec Świata ;D
ha ha? ???
Nie zrozum mnie źle :) Chodzi mi że Kali wysłał maila z kodami z Afryki hehehe. Kurde nie mieli skąd przysłać ;D
no dobrze, ale pytanie brzmi: czy ktos moglby mi tą wiadomosc rozszyfrowac ? :D
Bartas nie każdy musi wiedzieć co znaczy "FtW"
Kod:http://translate.google.pl/#en|pl|Thank%20you%20for%20contacting%20Microsoft%20Customer%20Service%20South%20Africa.%20Please%20note%20that%20your%20request%20cannot%20be%20processed%20as%20it%20falls%20out%20of%20support%20scope%20for%20South%20Africa.%20Please%20contact%20your%20local%20Microsoft%20helpdesk%20at%20www.microsoft.com%2Fworldwide%20for%20further%20assistance.
[quote author=bartass127 link=topic=389.msg4060#msg4060 date=1299074890]
Panowie dostałem kod z South Africa ! :D
[/quote]
to w końcu dostałeś czy nie dostałeś? Bo się pogubiłam.
Ja napisałam do USA a kod dostałam z South Africa... Dlaczego Ciebie odesłali do ogólnej pomocy? - nie mam pojęcia.
najpierw wpisalem kod ktory nie dziala, poczym otrzymałem tamtą wiadomosc ::)
Ile czekalas na maila ?
edit: Jaki jest maila do USA ? :D
napisałam tu: mssatalk@microsoft.com odpowiedź dostałam na drugi dzień a kod na następny.
( tak w ogóle to witam - to mój 1 post )
dzisiaj dostałem htc hd2 i pierwsze co zbiłem na forum zobaczyć jak zaktualizować softa (mówicie na to rom ? )
ktoś mógłby przytoczyć treść swojego maila jaki wysłał i otrzymał kod?
nie wiem poprostu co w takim mailu zamieścić.
wypisać wszelkie numery mojego telefonu i poprosić o kod do usługi windows live ?
Wp7 to nie jest oficjalny update dla hd2, wgranie wiąże się z utrata gwarancji
podobno można potem powrócić do 6.5 i nikt tego nie zauważy ?
a czy są w takim razie oficjalne hmm "patche" dla 6.5 pro?
może ktoś by polecił jakieś przydatne darmowe programy na ten właśnie system wm 6.5
Woooooooooooooow poważnie????
Kolego połaź po forum i trochę postudiuj bo widać nic nie czytałeś.
[quote author=Radek05 link=topic=389.msg4340#msg4340 date=1299696960]
może ktoś by polecił jakieś przydatne darmowe programy na ten właśnie system wm 6.5
[/quote]
Polecam! :]
Siemka.
Znajdzie się jakiś dobry samarytanin i prześle tutaj lub na emaila wersję wiadomości jaką trzeba wysłać do microsoftu aby dali ten przeklęty kod ? Lub może ktoś ma zbyt wiele tych kodów i jest chętny do podziału?
Pozdrawiam
Cóż..
Napisałem do Microsoft UK i PL, za każdym razem odpisywali, żebym się kontaktował z MS w moim kraju i, że oni nie pomogą. Napisałem do MS PL, i otrzymałem odpowiedź, że w Polsce nie ma oficjalnej premiery WM7, także też nie mogą pomóc. To samo usłyszałem też gdy zadzwoniłem do MS w Polsce..
Help..
Czyli nic nowego :PCytat:
Cóż..
Napisałem do Microsoft UK i PL, za każdym razem odpisywali, żebym się kontaktował z MS w moim kraju i, że oni nie pomogą. Napisałem do MS PL, i otrzymałem odpowiedź, że w Polsce nie ma oficjalnej premiery WM7, także też nie mogą pomóc. To samo usłyszałem też gdy zadzwoniłem do MS w Polsce..
Help..
Witam !
Właśnie wgrałem WP7 (jestem zachwycony ^^) i chciałbym uzyskać dostęp od Windows Live i MarketPlace, czy jest juz coś nowego w tej sprawie?
niestety , musisz próbować odpalić jakoś z kodów dostępnych na XDA , bo inaczej nie da rady
...lub mail do microsoft'u, mi wysłali ;)
[quote author=bartass127 link=topic=389.msg8059#msg8059 date=1319963001]
...lub mail do microsoft'u, mi wysłali ;)
[/quote]
do polskiego czy angielskiego M$?
Ode mnie w polskim , chcieli dowód zakupu telefonu z wp7 ... o HD2 nie chcieli wg słyszeć -.-
[admin]WG to skrót od WEDŁUG. W_OGÓLE pisze się ze spacją po "w" i przez o-z-kreską ;)[/admin]
witajcie. Mam prośbę. Czy ktoś pomoże zdobyć kod aktywacji? dzwoniłem do MS, ale nie udało mi sie zdobyć kodu. Kod wyślą po dostarczenie dowodu zakupu z widoczną nazwą telefonu.
W takim razie lepiej poszukaj kogoś, kto ma taki telefon z WP7, i dowód zakupu na niego. My nic tutaj nie wskóramy...
ciekawe skąd ja to wezmę :/
Ciekawe, skąd my mamy to wziąć...
A ten kod aktywacyjny to w jaki sposób moge jeszcze uzyskac. Czytalem oczywiscie posty na temat tej aktywacji, rozmawialem na czacie z gosciem ale poprosil mnie o dowod zakupu. Co moge jeszcze wykonac?
Możesz próbować ponownie. Może za którymś razem nie zapyta o dowód zakupu... Ewentualnie możesz próbować od kogoś pożyczyć jakiś paragon z dowodem zakupu na HD7 albo coś w tym stylu. Zrobić zdjęcie i wysłać. Ot tyle, innych alternatyw raczej nie ma.
Z zasady nikt nie da swojej faktury zakupu i się wcale temu nie dziwię bo sam też bym nei dał chyba że uprzednio wycinając z niej dane sklepu, kontrachenta i ważniejszych informacji.. i przesłać tylko ogólny wzór jak mniej więcej taka faktura wygląda.
Ale skoro już mowa o kombinowaniu jak taką np fakturę uzyskać..
Jest w sieci wiele wiele programów do fakturowania.. są płatne wersje i są darmowe, oraz są 30dniówki z pełną funkcjonalnością, z logiem programu i bez tego loga. Jeśli komuś zależy na kodzie, i chce ten kod uzyskać co jak by nie było jest oszukiwaniem M$; to nie wiem jaki problem zrobić myk, ściągnąć i zainstalować sobie odpowiedni program, wypełnić dane, wydrukować fakturę z potrzebnymi informacjami jak model tel, data zakupu i co jeszcze tam na niej ma się znaleść na zwykłej drukarce a potem walnąć fotkę za pomocą aparatu w telefonie żeby było w miarę wiarygodne i potem ja podesłać komu trzeba? Nawet w WORDzie można ładną fakturkę skroić na miare potrzeb...
Jak kombinować to kombinować na całego.. czy ktoś się nie zgadza ? :D
Od siebie dodam, ze przeszukałem pół xda, znalazlem pare tutków i gotowych maili.
Zmienilem dane w gotowym mailu, adresy itp, wyslalem maila do punktu w Szwajcarii ( ???) i po tygodniu otrzymałem maila zwrotnego z kodem ;)
A tak wogóle to po co tyle kombinacji.. myślałem że naprawdę trudno jest ten kod dostać po wypowiedziach użytkowników a dosłownie 5minut temu wbiłem się na amerykański chat z M$ na temat aktywacji produktów, 3 minuty rozmowy z konsultantką i dostałem kod bez problemu, jeszcze pytała czy aby napewno kod działa :)
Zastanawia mnie czy kod można przenieść na inne urządzenie z wp7 gdy się je zmieni czy trzeba nowy kod?
Kod może działać na kilku tel jednocześnie czy 1tel=1kod?
Jest ktoś chętny przetestować kod który dostałem? Bo nie wykluczam możliwości podzielenia się ;D
wilczur z przyjemnością ja przetestuję kod, który otrzymałeś, z tego co obiło mi się o uszy takiego kodu można uzywać aż na trzech urządzeniach. Osobiście mam problem ze zdobyciem tego kodu dlatego gdybyś mógł mi w ten sposób pomóc to będę bardzo wdzięczny :)Pozdrawiam
Poszło na PW, jak przetestujesz to daj znać, już kodzik na jednym telefonie wiem że śmiga, jak odpali też na twoim to znaczy że będzie już działał na 2 :D
Kod aktywacyjny od Wilczura działa tak jak powinien, czyli jeden kod i 3 urządzenia są aktywowane :)
Można prosić o KOD DO WINA bo za wuja nie mogę dostać.
człowieku a czytałeś wogóle ten temat czy tylko napisałeś posta? bo właśnie tak to wygląda, przecież nikt Ci nie da tego kodu bo skąd
[quote author=brolypl link=topic=389.msg9232#msg9232 date=1326469073]
Można prosić o KOD DO WINA bo za wuja nie mogę dostać.
[/quote]
Hahahahahahhahahha, doobre ;D Kody do WP7 można zdobyc w ciągu 58 sekund ( w tyle ja zdobyłem), wystraczy że wejdziesz na support M$, a tam już Cię poprowadzą. Pewnie próbowałeś już Androida NAND? Moim zdaniem nie warto "przesiadać się" na WP7:
1. Mało DARMOWYCH aplikacji ( przykładowo Angry Birds cena: 15,78 zł), masakra,
2. Częste resety systemu, dużo zwiech.
3. Duży pobór danych przez Internet, chyba że siedzisz na WiFi przez cały dzień ;P
Ze swojej strony nie polecam,ale próbuj ^^
OK kod dostałem w minute ;D
Słyszałem /chociaż sam nie doświadczyłem/, o różnych przypadłościach systemu WP7, ale o takich bredniach jeszcze nie czytałem :oCytat:
2. Częste resety systemu, dużo zwiech.
3. Duży pobór danych przez Internet, chyba że siedzisz na WiFi przez cały dzień ;
[gmod]Pamiętaj, jest opcja "Umieść cytat"[/gmod]