Powiem tak,co w hd2 nie narzekam na jego bebechy to ekran z kolorami i czułością mnie boli bardzo :/
Widziałem gdzieś moda do kuchni który poprawiał ilość kolorów w romach na hd2 chyba sie skusze :D
Tapnięte z HTC Evolution HD2
Wersja do druku
Powiem tak,co w hd2 nie narzekam na jego bebechy to ekran z kolorami i czułością mnie boli bardzo :/
Widziałem gdzieś moda do kuchni który poprawiał ilość kolorów w romach na hd2 chyba sie skusze :D
Tapnięte z HTC Evolution HD2
Czułość wyświetlacza? Naprawdę? W wielu testach ludzie porównując HD2 i iPhone 3 w tej kategorii dawali remis, bo oba były wykonane bardzo dobrze... Akurat czułość wyświetlacza to ostatnie, czego bym się czepiał ;d
Znaczy czułość w multi touch, żeby wciąż nie było sterownika... mam teraz miui i chodzi boskoo ale mt w grach masakra ;/
Wysyłane z mojego Nexus S za pomocą Tapatalk 2
Wiadomo, już oficjalnie w wakacje zbieram na czeresienkach i wisienkach moich hajs, dołożę do hd2 i kupuje Motorole Atrix 4G ;]
I się będziesz bujał z zablokowanym bootloaderem? Błagam cię... never ever again motorola!
Moze i tak. Nie sledze motki. Po mm mam dosc.
Wysyłane z mojego HTC Sensation za pomocą Tapatalk 2
Mm? Rozwiń :D
Wysyłane z Evolution HD II
Milestone
Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e za pomocą Tapatalk 2
Na sto procent odblokowali Bootloader :) chce odpoczynku od modzenia, wgram AOKP lub CM9 i odpocznę roczek ;) potem powrócę do modzenia :D