A można się zarejestrować na prepaida? Rozwiązałoby to chyba większość problemów natury technicznej względnie małym nakładem czasowym i finansowym.
Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e za pomocą Tapatalk 2
Wersja do druku
A można się zarejestrować na prepaida? Rozwiązałoby to chyba większość problemów natury technicznej względnie małym nakładem czasowym i finansowym.
Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e za pomocą Tapatalk 2
@Chicken
Nie widzę sensu przechodzenia do Orange tylko i wyłącznie dla testu. Także te 'gratisy' w związku z przeniesieniem numeru na pewno będą mniej wartościowe niż te, które dostaję za 6 lat w Plusie :S
Jedyny warunek to bycie w Orangutanie ;) i posiadanie aktywnego numeru
---------- Dodano 16:00 ----------
Ale przecież nikt ci nie karze tego robić ;)Cytat:
@Chicken
Nie widzę sensu przechodzenia do Orange tylko i wyłącznie dla testu. Także te 'gratisy' w związku z przeniesieniem numeru na pewno będą mniej wartościowe niż te, które dostaję za 6 lat w Plusie :S
Orange ostatnio aktywnie walczy o klientów, 3 razy w roku są testy Smartphonów w którym setki osób dostają nowe komórki z tych wyższych półek, pakiety za darmo umieszczane w formie zgadywanki na Facebook, czy masa tanich pakietów :) ja jestem już długo i cieszę się z tej sieci :P
Ten błąd aż mnie boli po oczach :S
kazać - każe
karać - karze
[OFFTOP]
Pakiety w formie zgadywanki na facebook - ze względu na słowo 'facebook' odpada :S
Masa tanich pakietów - czy tanich, to bym się zastanowił...
I dalej to nie będzie 19 groszy za minutę do wszystkich sieci + 19 groszy za rozmowę do Plusa i pochodnych. Jak już offtop, to offtop :S
W dodatku - masz jakieś porównanie? Ja troszkę mam, tym bardziej, że, niestety, sam muszę płacić za to co wydzwonię :S I tutaj najlepiej sprawdza się Plus - choć niby Play sprawdziłby się lepiej, jednak jak miałem numer w play, nikt nie chciał w ogóle do mnie dzwonić ;D
[/OFFTOP]
Po przeczytaniu tych recenzji, do których linki podesłał Smogg... mam coraz większą ochotę kupić ten telefon :<
Ano... a najgorsze jest to, że ja też... właśnie wróciłem do Warszawy (tydzień urlopu zleciał zanim zdążyłem go w pełni docenić :(), więc może w tym tygodniu wyłapię jakąś ciekawą okazję...
Mnie szczerze bardziej jara One S i V niżby X :), ale sam z siebie kupił bym chętnie sobie Atrix 4G
Wysłane za pomocą mojego HTC Evolution HD II z Beats Audio
A mnie strasznie jara LG Optimus 4X :) Szkoda że jeszcze nie wyszedł, bo czekam z niecierpliwością na pierwsze recenzje :)
Tak suma sumarum to Motorola teraz ciekawie się prezentuje :D, podobnie coraz lepiej LG a Samsung z HTC lecą na łeb na szyję, co to się dzieje ;)
LG 4X zasadniczo nieznacznie się różni od One X... z dwojga złego wolę jednak firmę z Sense, niż firmę z mikrofalówkami :E
Mi jakoś to najnowsze Sense nie podchodzi, więc to akurat nie jest dla mnie najważniejsze. Bardziej ciekawi mnie jakość wykonania, ale trochę poczekamy zanim się tego dowiemy :)