LG ma jedną zaletę pewnie będzie tańszy.. Ale trzeba czekać na pierwsze recenzje (szczególnie stockowego tomu bo customow malo).
Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e za pomocą Tapatalk 2
Wersja do druku
LG ma jedną zaletę pewnie będzie tańszy.. Ale trzeba czekać na pierwsze recenzje (szczególnie stockowego tomu bo customow malo).
Wysyłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio nawet Cyan się na lg wypiął :)
Wysyłane z mojego HTC Evolution HD II
Jak samo LG dopiero po wielu protestach jednak zapowiedziało ICS dla swojego flagowego telefonu... nie ma co się dziwić, że i deweloperzy odwracają się od słuchawek nieprzewidywalnych producentów - niby wszystko Android, ale wszystko inne.
---------- Dodano 25.04.12 08:37 ----------
Crash test One X: Test wytrzymałości HTC One X. Zobacz co się stało - Tech - WP.PL
---------- Dodano 08:40 ----------
A Mugen i tak zrobi baterię, dla One X, z niewymienną baterią xD
Bateria w HTC One X nie wystarcza? Mugen ma na to sposób ? Komórkomania.pl
Galaxy S2 wypada lepiej w crash testach iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II Drop Test - YouTube Trochę lipa że telefon za taką kasę ma troszkę słabą wytrzymałość wyświetlacza, ale cóż. Chyba robią One X za bardzo wzorowali na Ajfonie ;)
Im większa tafla szkła, tym łatwiej ją zbić przy takim upadku. Także to jest akurat normalne ;) Od dobrych 36 miesięcy chyba żaden telefon mi nie upadł ^_^
Mój upadał nie raz, jednak nic poważniejszego mu się nigdy nie stało. Do momentu, aż upadł z wysokości 10 cm (!!!) na płytki :(
http://dl.dropbox.com/u/16429396/zte...0412_08.59.JPG
---------- Dodano 09:54 ----------
Z tego co widzę to ceny serii One na Allegro mocno spadły :)
One X już za 1960 zł KLIK!
One S 1630 zł KLIK!
One V 1295 zł więc dużego spadku nie ma KLIK!
Ceny razem z przesyłką i jak widać "kup teraz"
Jak tak dalej pójdzie to na wakacje spokojnie będzie mnie na któryś z nich stać :)
Ten za 1960 jest simlockiem na irlandzką sieć. "Tanie" zdjęcie tego w Polsce najpewniej będzie oznaczało utratę gwarancji... chociaż kto wie, można jakoś pokombinować. Na Allegro już od tygodnia "wisi" za 1980 One X z Orange - najpewniej jeszcze bez branda i bez simlocka, mimo, że sprzedający mówi, że nie wie czy on tam jest. Co do oryginalności zestawu słuchawkowego, to miałbym pewne wątpliwości... Raczej sprzedającemu bardziej opłacałoby się kupić podróbki i je dorzucić, a słuchawki sprzedać w wolnej sprzedaży, niż faktycznie dodawać do tego słuchawki beats (ponoć niektóre sieci naprawdę dodają oryginalne słuchawki beats do One X... poza HTC - jako element "zwycięskiej przewagi").
PS Biedny ten Twój HD2, współczuję[*] ;)
Matko współczuje ci, chyba zacznę nosić Etui :D
Co do HTC, dla One S HTC wydało po niskich cenach Etui z racji szybko niszczących się obudówek :)
Matrix też widzę silver ed :D
Co do mojego HD2 to ten tragiczny upadek miał miejsce kilka miesięcy temu i mimo pęknięcia dotyk i wszystko inne działa bez problemu. Więc jeszcze nie czas na znicze :)
Matrix tak samo moja G1 miała wypadek w którym ekran w połowie był przepołowiony (Dotyk) ale działał, potem porwalem flex ale to inna bajka xD