Odp: RunnyMade Sense 3.5 android 2.3.5 v1.3!!
Tym zrób partycje NAND:
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090783
Na karcie SD pierwsza partycja FAT32, druga partycja to max 1GB, system plików: EXT2/3/4.
Instalujesz to w CWM >>Install zip from SD Card<< (poza wybraniem tej opcji musisz jeszcze wybrać odpowiedniego zipa - a ten niech się znajduje na partycji fat32 karty sd... NIEROZPAKOWANY!!).
Wszystko jest mi jasne poza tymi partycjami. Co i gdzie mama zaznaczyć? Jak w tym programie wykonać FAT?
[hr]Dodano: [time]Grudzień 20, 2011, 11:21:56 [/time][hr]
:) :) niewiem jak ale się udało! Dzięki za pomoc Smoog!
[hr]Dodano: [time]1324380331[/time][hr]
Czy jest jakieś lekarstwo na "ubytki w grafice" w tym andku?
To zależy co rozumiesz pod pojęciem ubytków.
Pojawiają mi się takie cienkie paski ikonkach, trochę to przeszkadza, tak poza tym wszystko fajnie chodzi. Sory nie wszystko, kosmicznie zjada mi baterię.
CZy jest może jakiś podobny andek do tego z którym nie ma takich problemów. Tak naprawdędo 2.2 już niechcę wracać. ;)
Te paski, to glitche, znany problem na Sense >2.0, który na niektórych romach został rozwiązany... ten widać taki nie jest :-)
Co do pytania czy znamy Androidy bez problemów - owszem, Vinrael jest tutaj naszym ulubionym przykładem ;)
Co do deklaracji o braku chęci powrotu do 2.2... kurcze... zdecyduj się ;)
Opcja A) Problemy z wyglądem, działaniem, baterią, wyświetlaniem, dzwonieniem, GPS... wszystkim, ale za to jaki ładny Sense 3.0/3.5 :]
Opcja B) Stabilny, działający w pełni, bezproblemowy i nie do zajechania -> Froyo @ HD2.
Czy resej statystyk coś pomoże w tej sprawie? Gdzie znajdę tego Vinrael, Froyo@HD2 . Rozumiem że to są andki 2.2?
[gmod]Nevermind ;P[/gmod]
Vinrael, jeśli już ;)
Link znajdziesz w mojej sygnaturce, jest to Froyo, ale ciągnę na nim już ponad... 3/4 roku, i ostatnio tylko HR wykonałem. Z mojej winy, bo chciałem wgrać inny system, ale:
-PRJ mnie utuliło, przygarnęło i ukochało z wzajemnością
-Popsuła mi się moja karta 2 GB ;/
A różnic pomiędzy 2.2 a 2.3 tak naprawdę w codziennym użytku nie ma...
ups! sorry :) no to pojechałem :) :) dzięki za info.
W sumie teraz też mogę polecić tylko i wyłącznie "vinraela", nie zamierzam zmieniać na nic innego ;p
@kasier, nawet sieć mamy taką samą ;P Więc też możesz wpisać "jak u Vinraela" ;PP
@marmaj81 - spoko, nic się nie stało ;P