Odp: MCCM SE v3.4 (z dn. 27-11-2010r.)
W tym Andku jest Angry Birds w wersji 1.3.5 instalowane przy każdym uruchomieniu systemu... jeśli ta wersja u Ciebie stwarza jakieś problemy, a posiadasz już połączenie internetowe i sprawny Market:
1. Usuń z katalogu KartaPamięci\Android\AndroidApps\ plik o nazwie AngryBirds_1.3.5.apk
2. Uruchom/Uruchom ponownie Androida
3. Odinstaluj Angry Birds - Ustawienia\Aplikacje
4. Ściągnij nowszą wersję tej gry z Marketu (lub jako .apk skądinąd :))
5. Play the game
jesli to nie jest wersja HD to gry HD beda chodzi???
Cytat:
Nie działa mi angry birds! Dlaczego???
przy pierwszym uruchomieniu rzeczywiście nie działa
Cytat:
uruchom kilka razy od nowa andka, powinno wszystko zacząć działać
przy następnym jest już wszystko OK :)
[quote author=blazej link=topic=143.msg1414#msg1414 date=1292523099]
jesli to nie jest wersja HD to gry HD beda chodzi???
[/quote]
Masz na myśli gry chociażby Gameloftu?
Jeśli tak - to tak, będą, tutaj oznaczenie "HD" wskazuje po prostu na wysoką rozdzielczość gier (ponoć są z nimi problemy na telefonach o niskiej rozdzielczości).
No i stało się...od razu po uruchomieniu wyświetla się komunikat o treści "Przepraszamy! Proces android.process.acore został nieoczekiwanie zamknięty Nic niestety nie odpalę. Spróbuj ponownie" wcześniej parę dni było OK. Coś jest nie tak :/
NO nareszcie jakiś andek z rozsądnym zużyciem baterii.. myślę że zagości u mnie na dłużej
śmiga zawodowo, angry birds również bez problemów, wcześniej nie doczytałem że jest wgrane już w romie ;)
Hie Hie Hie ;)
Przecież czegoś uber-złego bym nie wrzucał :P
Sam go lubię, u mnie w pracy kolega się w nim dosłownie zakochał - używa w zasadzie tylko tego Andka, WM na tyle rzadko, że prawie nie pamięta, że on tam jest :-)
Co do Twojego problemu Maniek... nie mam pojęcia dlaczego tak Ci się stało x_X
Ja z tym Andkiem raz miałem problem - kiedy wgrałem od początku data.img dostępne w paczce - wtedy mi się Sense wywalił. Kiedy dałem mu go wygenerować samemu - działa bez problemu :]
ja wgrywałem data.img z paczki i nie ma żadnych problemów
Ja początkowo też nie miałem - śmigał że hej, ale następnego dnia już się sense nie uruchomił, wygaszał ekran, zapętlał się na niedającym się zamknąć errorze i finito - albo bateria: off, albo oglądaj errora i czekaj ~3 min, aż telefon przestanie reagować na cokolwiek i wtedy tylko bateria: off :)
Jak wygenerował własny data.img przy długim uruchamianiu, problem nie powrócił po dziś dzień :-)
dlugi to znaczy ile umnie 20min i nic