-
Odp: Pomysły i sugestie
mam jeszcze jedna sugestie. Skoro jest już dział z WP7 to może by zrobić dział o ubuntu na HD2 lub gdzieś zrobić poddział? Całkiem ładnie wygląda już ubuntu w wersji 0.3 dodatkowo możliwość podpięcia myszki i klawiatury jest czymś godnym uwagi można podłączyć większość urządzeń na usb no i instalować praktycznie większość programów. Można by zrobić działy z ciekawymi programami itp :)
podaje link by zobrazować jak bardzo zaawansowany jest ten projekt.
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=889433
-
Witajcie ( w sumie już się przywitałem w odpowiednim dziale)
Nie widzę działu z opiniami na temat akcesoriów do HD2 (taki poradnik kupującego/opinie itp.)
-
Proponuje zmienić te szaro-zielone foldery na ciekawsze ikonki odpowiadające tematyce działu.
-
Propozycja dobra ;D
Jest ktoś chętny podjęcia się wykonania takich ikon? 8)
-
Nie ma nikogo chętnego ::)
-
Już widzę jednego delikwenta buahahahaha
-
Jak się samemu nie zrobi to nie będzie w wolnym czasie czegoś poszukam. ;)
-
Brak czasu, brak czasu :P Ale poniżej ten warnik "Obserwowany" może zniknąć :P
-
Hehehe, Maniek zaczyna przekupywać 8)
Kilka projektów już mamy, ale tak to jakoś trochę się wyciszyło for the moment...
-
Ja bym to nazwał siłą motywacji :P
-
To jak Ty marchewkę, to ja kija - Zabijaka, jeśli tego nie zrobisz to Cię zbanujemy! :]
-
Smogg rulezzzz :D ale zgniłem
-
Drodzy Administratorzy! Taka mała sugestia. Przesuńcie czas na swoim serwerze , bo macie godzinę do tyłu i przez to są przekłamania na postach w kwestii czasu . Na moim zegarze jest 9:51 a u Was : Marzec 30, 2011, 08:51:47. Pozdrawiam!
-
Thx, zrobione ;D
Na zegarze 10:28
-
Jako iż to Pomysły i sugestie, stwórzmy coś na takiego na przykładzie xda "Post your today screen" z opisem personalizacji.
:)
-
Jako osobny dział, czy po prostu temat np. w "Pogaduchach"?
-
Moze być przyklejony temat w "Pogaduchach" ;)
Moze jakaś ankieta, kto jest za, a kto przeciw zalozenia tego topicu :)
-
Ankieta wydaje mi się zupełnie niepotrzebna i odwlekająca w czasie coś, co możesz od ręki założyć, a ja przykleić ;)
-
Słownik pojęć by się przydał, takie słowa: bugi, root, perementroot, stock i inne. Może ktoś ma wiedzę lub ma zrobiony słowniczek.
-
-
Szakus myślałeś o tym żeby info o autorze pierwszego postu w wątku był standardowo po lewej stronie?
I co z logiem (htc małymi literami?) i kolorystyką forum?
-
jeśli chodzi o logo to myślę że się zrobi, a jeżeli chodzi o kolorystke to co masz na myśli na przykład, bo jak dla mnie jest ok
-
Mam na myśli żeby niebieskie akcenty (nijak kojarzące się z htc według mnie) zmienić na takie biało szare rodem z witryny HTC.
Myślę że to by bardziej pasowało do charakterystyki i tematyki forum.
-
Niee, tak jest bardzo ładnie :)
Wysłane z Lwa :)
-
Od biedy można by dać do wyboru kolorystykę forum... I wilk syty i owca cała.
-
No w sumie szakusku dodaj jakieś style wtedy każdy sobie sam dobierze co mu się podoba
-
Pięknie powiedziane :) style nawiązujące do sense 3.X i 4 :)
Wysłane z Lwa :)
-
Ja bym jednak stawiał na jeden styl. W końcu to wizytówka forum.
Ewentualnie odpicować główny styl jak wspomniałem wcześniej, a dodatkowe jako opcje.
-
Cały czas mi wyskakuje (na górze, może bardziej będzie trafne określenie "wyświetla"), że mam jedną wiadomość nieprzeczytaną, tymczasem mam pustą skrzynkę :] Podejrzewam, że to bug w skrypcie (tak jak kiedyś na phpbb2 się spotkałem z podobnym, jak nie identycznym) - ponoć poradzili sobie z tym manipulując z bazą danych wiadomości lub pamięcią cache :D
nie wiem czy to tylko u mnie pojawia się wiadomość nieprzeczytana czy u większej liczby userów ;] Może się wypowiedzą :)
PS: słowem kluczem tutaj staje się "wiadomość" = "powiadomienie" ;] jakby ktoś miał wonpliwoździ :P
-
Już ktoś poruszał tą sprawę, na chwilę obecną był (chyba?) jeden taki przypadek, ale z pewnością ktoś się tym zajmie ;d
Ddzienki.
-
-
Czy mi się wydaje czy nie ma opcji wstawienia grafiki w sygnaturkę?
-
-
W podgladzie sygnaturki byl tylko link do grafiki
Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk
-
-
Przydało by mi się wsparcie w liczbie jednego Redaktora na Facebooku, bo jak zapewne zauważyliście prze migrowałem na platformę z RedMount, i ktoś kto by pisał o Androidzie był by jak miód na rany ;)
Pytanie brzmi czy mogę na face dopytać kto chcę pomóc w wsparciu? :)
-
jasne pytaj, na hd2blog mam 700 fanów czasem udostępniam twoje wpisy z htcclub, ale ostatnio prawie wcale kompa nie włączam po pracy tylko na ipadzie poczte sprawdze i tyle
-
Ja mogę ewentualnie zrobić jakieś poradniki do Androida. Sprzęt mam dość dobry, więc i jakościowo by było OK. Tylko musiałbym się z kimś dogadać, bo nie chcę robić tego w 100% na własną odpowiedzialność ;d
-
Tak więc Vinrael musimy wymienić się kontaktami i weźmiemy się do roboty ;) bo ja sam mam masę pomysłów i mogę robić :D
-
XFire: Vinrael
skype w profilu
I tyle ;d