dobra a to jak to zainstalować na zwykłym sofcie hd2 bo zgrywam na karte i z zadnego pliku nie idzie
Wersja do druku
dobra a to jak to zainstalować na zwykłym sofcie hd2 bo zgrywam na karte i z zadnego pliku nie idzie
to jest jeden plik nie rozpakowywuj go http://hd2forum.pl/tutoriale-faq/ins...ier-programow/
Ja też niestety mam z tym problem. Po kliknięciu na cab,a pisze że instalacja nie powiodła się. Ściągałem 2 razy i zawsze to samo. Oczywiście nie rozpakowywałem pliku
Hymmm... a jaki ROM? Masz zainstalowane Net CF?
Mam mały problem z ta gierką. Zainstalowałem działa, wszystko super, ale gdy wyłączam grę to wyświetlacz zostaje w pozycji poziomej, nie chce się obrócić do pionu;/ Co mam z tym zrobić?? Jak to rozwiązać??
Mi pomaga włączenie wtedy dialera ("zielona" słuchawka) i zamknięcie go - wtedy wraca do normalnego, pionowego Sense... Anyway - w Romie Elmina bSD 2.05 taka sytuacja zdarzyła mi się chyba tylko jeden raz - zazwyczaj wraca do "normalnego" wyglądu sam z siebie ;)
Wielkie dzięki;) ,,zielona słuchawka" pomaga;)
No ja tak mam od czasu gdy wgrałem nowy rom z htc
Już znalazłem w czym tkwił problem, mianowicie grę psuł mi akcelerator pobierania plików. Pobrałem przez przeglądarkę i jest ok.
[gmod]cytujmy, nie zmuszajmy innych do biegania po stronie[/gmod]
czy ta gra pujdzie na orginalnym romie??
[admin]To zależy co masz na myśli pisząc "pujdzie"... [br] Albo co masz na myśli pisząc "orginalnym"[br] >> Słownik ortograficzny zapytany o to, co to znaczy mówi to << [br] >> Oraz to <<[/admin]