Na początek zrób upgrade romu na 1.66 lub najlepiej polecam jakiegoś customa z sterownikami 3.14. Generalnie wszystkie Androidy na HD2 są robione na Romy z sterami 3.14.
Wersja do druku
Na początek zrób upgrade romu na 1.66 lub najlepiej polecam jakiegoś customa z sterownikami 3.14. Generalnie wszystkie Androidy na HD2 są robione na Romy z sterami 3.14.
a radio musi być 2.15 koniecznie
@zabijaka75: Jesteś pewien? Z Androidami na SD jest tak, że potrzebują radia, które odblokowuje ram - i tutaj w zasadzie nie zauważyłem żadnych różnic w działaniu, pomiędzy 2.15 a np. 2.12.
Ktoś miał okazję próbować odpalić Androida w NAND na innym radiu niż 2.15?
Ja z NANDem ciągle czekam na AM na Androida, więc nie wiem, ale chętnie się dowiem :D
Wiesz ja tylko do potestowania sobie chce wgrać :D
Mam mały problem ponieważ zainstalowałem Radio 2.15 i MAGLDR111 i gdy chcę odpalić telefon to on się zawiesza na logu htc i tak czekam z 10 min i nic. Wiecie co można zrobić ??
A poza wgraniem tegoż radia i magldr raczyłeś wgrać jeszcze.. emm.. Androida? :-)
Wejdź w magldr, wybierz usb flasher i wgraj jakieś distro - polecam prj 0.3.2 :)
NO fakt nie wgrałem androida, ale zadam pewnie dla ciebie jeszcze jedno głupie pytanie jak mam wejść w magldr i wybierać usb flasher ?
co to jest: "AM na androida" ? :D
yell0w: przytrzymujesz przycisk power (na wyłączonym telefonie) - jeśli MAGLDR się wgrał, to w niego wejdziesz i będziesz mógł wybrać interesującą Cię opcję :-)
bartass127: AutoMapa = AM :-) Jest to dla mnie na tyle wygodna nawigacja, że jakoś ciężko mi się przestawić na te Androidowe "wynalazki"... nie są niby takie złe... ale w Polsce AM nie ma sobie równych ;]
A jeżeli wgrał się nie poprawnie to co trzeba zrobić jeżeli przy wlączaniu telefonu zawiesza sie :P Bo w tym momencie nie mogę nic zrobić ani podłaczyć telefon pod kompa i cofnąc ani nic a jak przytrzymuje power to nic sie nie dzieje trzymam z 1 min i nic poprostu sie wlacza