Odp: Kody aktywacyjne Windows Phone 7!!!
prawdopodobnie uda mi się wejśc w posiadanie kodu. teraz moje pytanie - czy mając na fonie WP7 i w pozycji about jako urzadzenie figuruje HTC Schubert to jest ok? Czy powinnam jednak mocniej pokombinować żeby było HTC HD7?
Generalnie Marketplace i XBox działa tyle że ciągle krzyczy o kod...
To jak to jest w koncu ? !
Jednemu daja, a jednemu nie ? :-[
No ja tez juz nie wiem.. Od pl microsoftu raczej nie wiele dostaniesz... dzis znajomy mial dzwonic o kod dla mnie do niemieckiego oddzialu ale jescze sie nie odezwal.
[hr]Dodano: [time]1298213696[/time][hr]
ehh kolejna porażka tylko tym razem porazka przez chat.. ;/ odrazu kolega szczaił, ze z Polski pisze i dostalem typową informacje, ze uslugi nie sa dostepne w Polsce.. ;// moze IP zmienie xD
dzisiaj dostałam mój kod. Napisałam do MS US, od nich odpowiedź że została prośba przekazana i otrzymam swój kod w następnym mailu, kod dostałam z South Africa.... w sumie trochę paranoja ale mam :D
Wszystko działa, aplikacje sie instalują, tylko kupować płatnych nie mogę .... ale co tam i tak ilośc i jakość aplikacji jest dramatycznie niska w porównaniu do iOS więc apps i games mam na iPhone a HTC mam jako ciekawostkę no i używam jako drugiego telefonu ;)
załatw jeszcze pare kodów :D
@bartass127 - napisz sam do amerykańskiego support i dostaniesz. Poproś o kod aktywacyjny do usług Windows live :) i gotowe...
ja wysłałem prosbe o kod pod ten adres: mssatalk@microsoft.com z trzech różnych kont i po 2dniach jestem w posiadaniu 3kodów.
mam pytanko jakbym wgral do mojego hd2 wp7 załatwił kod aktywacyjny to dało by sie jakos odblokowac marketplace? zeby miec za free programy itp?
Instrukcja jak odblokować Marketplace na forum xda -
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10566003
[gmod]code!!![/gmod]
Panowie dostałem kod z South Africa ! :D